Salı, Aralık 09, 2014

Karaca ile Moda Sohbeti ve Yün İşlemeli Elbisem


Dün Karaca' nın yeniliklerini tanıttığı bir kahvaltıya davetliydim. Çok uzun zamandır etkinliklere katılamıyordum, bir çok şey öğrendiğim ve yeni insanlarla tanıştığım organizasyon çok iyi geldi. Karaca' nın İtalyan tasarımcıları Alfio Bonacci, Anna Romitti ve Andrea Bonacci ile tasarımlar hakkında konuşma imkanı bulduk. Özellikle Anna' nın bayan bölümündeki farklı dokularını ve Andrea' nın Çift Geyik Karaca' nın genç erkek markası Toss için yaptığı tasarımları çok beğendim. 




Karaca' nın bu sezon kabanları muhteşem. Kumaşların dokuları ve kalitesi çok çok güzel ama dikiş teknikleri kumaşın da önüne geçmiş. Dikiş benim ilgi alanıma girdiği için özellikle inceledim, ne yanda ne de kol ağızlarında dikiş gözükmüyor (double face) ama bastırılmış kadar düzgün görüntüsü var ve astarsız. İçi de dışı da temiz bitişli. Çift renk olan model iki taraflı da giyilebiliyor, sadece etiketleri çıkarmak gerekli. Yoksa bahsettiğim gibi hiçbir şekilde dikiş gözükmüyor. 


Karaca' dan sonra hemen yanında yer alan genç erkek markaları Toss' a girdik. Eşime ve arkadaşlarıma baya ürün beğendim. Burada da astarlardaki beklenmedik desenler, örgü kravatlar, triko ceketler ve tümüyle renkli koleksiyonu sevdim. Üzerimdeki ceketin rengi de biraz canlı olunca kendisi Andrea' dan renk iltifatı aldı :)


elbise - ben diktim / ceket-GAP (eski) 

6 yorum:

  1. Üzerindeki elbise çok çok güzel bayıldım..

    YanıtlaSil
  2. Karaca degilde sen ve elbisen super olmus..
    Sen ve elbise marka nin önune gecmis desem daha dogru:))

    YanıtlaSil
  3. İşlemeyi nasıl yaptınız bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. sizin dikiş becerinize hayran kalarak bende giyim kursauna başladım ayrıca nacizane bir örgücü olarak elbisenizdeki örgü detayı çokk dikkatimi çekti rica etsem daha yakın görüntüde ayrıntılı resimlerini yayınlarmısınız sizden kopya çekerek denemeye çalışayım :) ne giyseniz yakışıyor bayıldım elbisenize sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  5. daha öncede yorum yazmıştım o günden beri gelip gidip bakıyorum örgü detaylı elbisenize bayıldım sakıncası yoksa motiflerin olduğu kısmın yakın çekimini resimlermisiniz sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.