Pazar, Eylül 22, 2013

Ekose ve Deri


Sonbaharve kışın en sevdiğim deseni ekosedir her zaman. Hele birkaç sene önce fena takılmıştım, nerede ekose kumaş görsem alıyordum ama kaç tane diktin derseniz en fazla iki parça dikmişimdir. Bu sene henüz kumaşçılara pek gelmemiş ekoseler ama hazır parçalarda yine çok var. Özellikle gömlekler; klasik kırmızının haricinde mavi ve yeşil var yine. Maskülen bir desen olduğu için ben eteklerle tezatını daha çok seviyorum.





 
 
gömlek-zlz / deri etek-frontrowshop / kolye-stradivarius  / ayakkabı-h&m / gözlük-koton /

11 yorum:

  1. sizden bir ekose kombin bekliyordum aslında ve iyi oldu bize yol gösterici oldu, deriyle kombinlemek maskülen havasını azaltmış ve çok hoş durmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekoseyi sanırım bolca kullanacağım önümüzdeki günlerde de. Teşekkürler :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. değil, evaze kesilmiş. Önü anvelop geliyor.

      Sil
    2. hakikaten blogunuzu bir süredir izliyorum, gerçekten modeller anlaşılamıyor.. oysa ülkemizden böyle çekici bir blog ile karşılaşmak beni çok mutlu etmişti. fotoğraflarınız güzel ama sanki sadece bugün ne giydim havasında... detay çekim yapmamak sizin seçiminiz mi?

      Sil
    3. hakikaten blogunuzu bir süredir izliyorum, gerçekten modeller anlaşılamıyor.. oysa ülkemizden böyle çekici bir blog ile karşılaşmak beni çok mutlu etmişti. fotoğraflarınız güzel ama sanki sadece bugün ne giydim havasında... detay çekim yapmamak sizin seçiminiz mi?

      Sil
    4. Özellikle yaptığım bir şey değil. Fotoğrafları 5-10 dakikada çekiyoruz, aslında çok da fotoğraf oluyor ama ben koyarken eliyorum hep. Daha çok fotoğraf koymam gerekiyor belki de, şimdi yazıya bir fotoğraf daha ekledim.

      Sil
    5. anvelop oldugunu hiç anlamamıştım:) o haliylede güzel.. deri olmasıda cok hoş.. kendiniz diktiniz sanmıstım ilk. ama değilmiş:)

      Sil
  3. eteğe bayıldımmm!!

    Harikasın :)

    YanıtlaSil
  4. eteğe bayıldım,çok yakışmış ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.