Pazartesi, Mayıs 13, 2013

Fisto Gömlek İkinci Versiyon


Fisto gömleğimi ilk kez burada giymiştim, bu sefer etekle kullanmak istedim. Hafta sonunun sıcak havası için uygundu. Bu gömlekle elim hep toprak tonlarına gidiyor, sanki siyahla kullanırsam o bohem havası kalmayacakmış gibi geliyor.
Kalın topuklu bilekten bağlı sandaletlere bir süredir bakıyordum, hatta önce Mango' dakini almıştım ama bandı çok önde ve rahatsız geldi bana; onu geri verdim. Zara' daki bu modeli aldım. Henüz sabahtan akşama giyilecek kadar rahat değil ama esner diye umut ediyorum.


fisto gömlek-choies / etek-chicnova / kemer-Mango(eski) / çanta-Mango /
gözlük-chicnova / ayakkabı-Zara

22 yorum:

  1. Çok şık ve aynı zamanda freshsin. Seni uzun zamandır takip ediyorum, çok beğendiğim kombinlerinden biri yine.. Takipteyim :)

    YanıtlaSil
  2. Eskiden kendi diktiklerinizi aldiklarinizla kombinliyordunuz takip etmek cok keyifliydi simdi surekli bu sponsor kiyafetleri kullaniyorsunuz eski tadi kalmadi :(kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden dediğiniz en son 7sinde kendi diktiğim bir parçayı yazmışım. Yine dikiyorum, ama hemen bitmiyor diktiklerim tabii ki.

      Sil
  3. Harikasınız severek, imrenerek takip eiyorum sizi.. Maşallah size... Yaptıklarınız, aldıklarınız hepsi harika. İyiki varsınız.
    Bu gömleği ilk paylaştığınızda bakmıştım ama kalmamıştı. Şimdi gelmiş ama tek beden olduğunu gördüm. ben 42 beden giyiyorum sizde bana olur mu? Emin olamadımda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gömlekte 36-38 giyiyorum, bu hafif küçük olmakla beraber (boyu kısa mesela) bana oldu. 42 bedende göğüs biraz daha dar durur, yaka ve kol kapanmaz ve boy baya kısa durur diye düşünüyorum.

      Sil
  4. Bence diksenizde hazırda giyseniz yakıştırıyor ve ilham veriyorsunuz.Kombin çok hoş olmuş sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. sitede niye bu kadar çok reklam var selen hanım çok haklı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet var, çünkü alabiliyorum. Şu an için böyle, ileride inşallah gerçek bir işim olursa başka türlü olur.

      Sil
    2. bence daha fazlasını alma imkanın varsa alabilirsin neyi nasıl yaptığınla değil sonuç ve ilham almayla ilgileniyorum ben. eskiden bloglara reklam verme konusunda firmalar çok çekimserdi şimdi veriyorlar neden faydalanmıyasınki. Mango nunkini bende alacaktım vazgeçtim okuyunca. Zaraya bir bakayım

      Sil
  6. Bence her bir parca butunde nefis olmus. Ayrica dusuncem su ki, herkes kendi sitesinin icerigini kendi belirler. Blog kisisel bir alan cunku.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kişisel bir alan; herkes istediği gibi düzenler, istediğini yazar. Üretmek çok zor bu günlerde, daha boş şeylerle uğraşmak istiyorum.

      Sil
    2. Havalarin guzel enerjisine ihtiyacimiz var galiba. İsinmak hafiflemek ve gunes isigi istiyorum :-)

      Sil
    3. Elbetteki blog kisisel bir alan ve icerigini belirlemek hur iradeniz ancak sizi uzuuun zamandir takip eden biri olarak bizim alistigimiz ve sevdigimiz takip etmekten keyif aldigimiz bir lacin tenel stili var sadece diktikleriniz degil siz misafir icin kurdugunuz bir sofrayi paylastiginizda bile bu ilham verici olabiliyor ancak son zamanlarda surekli bu sponsorluk olaylari sizin kisisel blogunuzdan cok markanin reklam panosu gibi oldu blog bu soylemek istemistim yoksa bende farkindayim kucucuk bir cocukla uretmenin ne kadar zor oldugunun ayrica keske sponsorluk anlaminda daha cok desteklense blogerlar bu anlamda emeginizin karsiliginida almaniz tabiiki cok guzel ama dengelemekte fayda var diye dusunuyorum icerigi bunu soylemek istemistim sadece kolay gelsin

      Sil
  7. gömlek süper.. ve papuçlar da süper ;)

    YanıtlaSil
  8. Gömleğe önceki postta da bayılmıştım, bu kombin de süper olmuş :)

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. harika kombin diye ben buna derim :)

    YanıtlaSil
  10. Benim gözüm bileklikler, kemer ve gözlük üçlüsüne odaklandı. Nefisler!

    YanıtlaSil
  11. Kombin hoş ama bunlar çok pahalı değil mi laçin..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.