Salı, Nisan 23, 2013

Sarı Kimono


Bu kumaş uzun zamandır dikilmeyi bekleyenler arasındaydı. Desenine bayılarak almıştım ama ipek jarse türü pek sevdiğim bir kumaş olmadığı için bir şey uyduramamıştım. Genelde polyester, organze ve bir çok jarse türünü tercih etmiyorum alırken. Hem dokusunu hem de kullanımını sevmiyorum. Ama jarselerde de güzel desenler bulmak mümkün olabiliyor, o yüzden bir tek onda esnek davranıyorum :)

 
kimono ceket-ben diktim / pantolon-sheinside / ayakkabı-h&m new icons(yeni sezon)
 
 
Dikmek için herhangi bir kalıp kullanmadım. Sadece bir hırkamı üzerine koyup kestim. Kol ağızlarını çift kat bantla çevirdim, yaka ve ön açıklık için enine kestiğim şeridi kullandım. Son dikişleri çift iğneyle yaptım. Dikişi de modeli kadar kolay olsaydı keşke. Çok kaydığı için bütün son dikişleri önce elde teğelledim sonra üzerinden makine geçtim. 

14 yorum:

  1. Kumaşın deseni gerçekten çok güzelmiş. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle bu jarseye torpil geçilebilir:))) harika durmuş desenini duruşunu çok sevdim ve tabi her zaman olduğu gibi diktiğiniz bir parçayı çok da güzel parçalarla kombinlemişsiniz. Ayakkabıyı da çok beğendim, hatta daha önce bu tarz bir ayakkabı istiyorum diye yayınladığınızda asos modelini beğenmiştim ama bu H&m kesinlikle daha güzel:)))

    YanıtlaSil
  3. Böyle desenler tiril tiril bir kumaşta sabahlık olarak kullanılınca çok hoşuma gidiyor. Beyaz koton bir gecelik üzerine bir yaz sabahı elimde limonata ile ).

    Aylin

    YanıtlaSil
  4. kimono çok şık olmuş, eline sağlık. bu tarz ayakkabılar senin stilinle bütünleşti, nerede görsem aklıma sen geliyosun:)

    YanıtlaSil
  5. Süper olmuş instagramda paylaştıgında önce o ceketi bitir lütfen demiştim:) bendede var aynı model böyle çiçekli böcekli bir kimono ceket ve baharda giymeye bayılıyorum, renkler nefis ayakkabılarada ayrıca bayıldım, gule gule giy cnm. Ellerine sağlık;)

    YanıtlaSil
  6. Şıklığın ve rahatlığın bir arada olduğu bir çalışma olmuş. Güzel günlerde kullanın. Siyah pantolona da ayrı bayıldım:)

    YanıtlaSil
  7. bugünkü makyajın çok mu güzel, (diğerlerinden daha güzel manasında) yoksa bana mı öyle geliyor? ruj çok yakışmış, dudaklarının şekli çok güzel ve kırmızı ruju küçük dudaklı kadınlar daha iyi kaldırır genelde bu yüzden sanırım. kimonoyu giyince göz makyajını da her zamankinden daha abartılı yapmışsın ve çok hoş olmuş, çok beğendim. yüzüne çok yakışmış. : )
    kimonoya gelince bence harika, siyah bileği kısa pantolonun ve burnu açık topuluklularınla modern-klasik bir görünüm getirmişsin, çok beğendim. güle güle kullanmanı dilerim.

    YanıtlaSil
  8. ellerinize ve yaratıcılığınıza sağlık :) süper bir kombin olmuş, bayıldım :))

    YanıtlaSil
  9. Zor bir kumaş olsa da diktiğinize değmiş, harika bir kimano ceket çıkmış ortaya.Ayakkabının modeli de çok güzel Eskişehir'de h&m olmaması sinir bozucu :(

    YanıtlaSil
  10. Bu kumaş benim için çok hareketliydi ama görünce ben bile waoow dedim, tam baharlık olmuş :)

    YanıtlaSil
  11. kimonaya bayıldım.
    hani diyorum sıkılsanda dükkana eklesen...=)))
    botları ayrıca beğendim. Topukları çok mu yüksek merak ettim...

    YanıtlaSil
  12. Bunu çok beğendim denemek istiyorum ama kumaşı mahvedebilirim o yüzden cesaret edemiyorum hep :(

    YanıtlaSil
  13. Bende bu ayakkabıları online da çok beğenmiştim. Ama gittiğim hm de bulamamıştım. Bende istiyorum. İnsanlık namına 38ini alıp ban yollayacak yardımsever biri aranıyor.

    YanıtlaSil
  14. bayıldım, yine çok güzel olmuşsun..


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.