Perşembe, Nisan 18, 2013

Desenli Peplum


Geçenlerde aldığım mint-siyah desenli esnek pamuk saten kumaşımdan aslında dar pantolon yapmayı düşünüyordum ama son anda fikrimi değiştirip peplum bluz diktim.
Kalıbı için bir kuplu elbise kalıbını kullandım (hangi Burda olduğunu hatırlamıyorum, hazır olarak dosyalamıştım) Bel hizasından kesip altında tam kloş bir parça ekledim. Ama dikerken parçanın belden daha geniş olduğunu farkettim. Ön ve arkadaki kup dikişlerinin hizalarına birer plikaşe ekledim. Böylece önde ve arkada ikişer plikaşeyle parçayı oturtmuş oldum. Etek ucu için siyah biyeyle çevirip üstten dikiş çektim.


Aslında makyaj ve kıyafetin birebir uyumu pek istenen bir şey değil ama bu sefer abartmak istedim. Hem aynı renk far hem de oje kullandım. Bütünde siyahtan başka renk olmadığı için kaldırabilir diye düşündüm.
bluz ve etek-ben diktim / botlar-bcbgirls / çanta-deichmann

13 yorum:

  1. cok guzel olmuş gule gule kullanın bende yenı blogger ım bende beklerım sayfama :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş, deri etek de süper

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş, deri etek de süper

    YanıtlaSil
  4. Renkte modelde süper,sizde öylesiniz tabiki :)

    YanıtlaSil
  5. aslında ben "her şeyin uyumlu olması sıkıcıdır" düşüncesinin de gelip geçeceğine inanıyorum. simetri hastası, düzen delisi ve saire özellikleri bünyesinde barındıran biri olarak bence karıştırmak her ne kadar zevkli de olsa, mükemmelliyet gerçek uyumda yatıyor. tabi sizin tarzınız gözlemlediğim kadarıyla daha farklı, tamamen bir noktaya gitmeyi genelde sevmiyorsunuz. klasik parçaları punk parçalarla kombinleyebiliyorsunuz, içiniz öyle rahat ediyor anladığım kadarıyla.

    YanıtlaSil
  6. laçincim çok tatlı olmuşsun, çok yakışmış bluz. bir şey soracağım, klos etek baskısını anlatmıştın geçtiğimiz günlerde, bunu da aynı şekilde grogren bant ile mi döndün?


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. siz yaparsınızda güzel olmazmı

    YanıtlaSil
  8. siz yaparsınız da güzel olmazmı

    YanıtlaSil
  9. çantanız çok tatlı :) yeni sezondan mı acaba? güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  10. iddialı renkler kullanıldıgında siyahın yanındaki uyum bence cok daha iyi.elinize saglık cok şık olmuşsunuz.

    meandmyfavourites.wordpress.com

    YanıtlaSil
  11. çorabını ve botlarını çıkarıp siviri burun stiletto giyip bide çantanı evde bırakırsan daha hoş olur. harika bi peplumu bu şekilde çok geride bırakmışssın :) ha bide kıyafet renginde oje neysede far modası baya gerilerde kaldı diye biliyorum

    YanıtlaSil
  12. bende peblum dikmek istiyorum daha hiç peplum giymedim ama peplumun modası geçti diye düşünüp dikmeye hiç kalkışmadım şimdi sende gördümya artık kesin dikeceğim. çok yakışmış pilelerde ayrıca bi hava katmış

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.