Çarşamba, Mart 06, 2013

Lancôme La Vie Est Belle Parfüm


Aylar önce bu parfümün 4 ml lik bir numunesini göndermişlerdi, o günden beri bayılıyordum buna. Senelerdir hep aynı tarz parfümleri (Givenchy Hot Couture, Lolita Lempicka ve en son Calvin Klein Secret Obsession) kullandığım için açıkçası başka bir parfüm arayışındaydım zaten. Eau de parfum oluşundan kaynaklı minik bir pısın bütün gün kokmasını çok sevdim.
Hafif şekerli, çiçeksi bir koku bu; çok ağır olduğunu düşünmüyorum ama dediğim gibi çok kalıcı. Balerin.com dan sipariş ettim (şu an sitede bu parfümden gözükmüyor), ilk alışverişe indirim falan vardı araştırınca baya ucuza geldi. Bir de artık büyük boy parfüm almamaya karar verdim, bunun gibi 50 ml alacağım. Sanki kaldıkça parfümün kokusu değişiyor ve kalıcılığı azalıyor.

5 yorum:

  1. şimdi siteye göz attım ama bana fiyatlar biraz uçuk geldi.. açıkçası mizu'dan 100 tl civarına aldığım euphoria nın orada 215 tl olması aradaki farkı gösteriyor zaten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğer parfüm fiyatlarını bilmiyorum ama bu ilk alışverişe 25 lira indirimle 145 e falan geldi. mizuda 159 muş, ama işte dediğim gibi ilk alışveriş için. Sonrasında mizu daha mantıklı :)

      Sil
  2. Ben kullanıyorum bunu çok memnunum dediğin gibi bütün gün üzerinde kalıyor kokusu. Free shopta inanılmaz ucuz ordan almıştık..

    YanıtlaSil
  3. ben de mizu'dan alıyorum parfümlerimi daha uygun oluyor gerçekten. en son alışverişimde bu kokuyla paco rabbane ultraviolet arasında kararsız kalmıştım ama bunu da çok beğenmeme rağmen ultraviolet aldım:))) ilk alışveriş için balerinden 145'e de baya iyiymiş, zaten internet dışında fiyatı 200'ün üzerindeydi sanırım

    YanıtlaSil
  4. Bu kokuyu ilk denediğim anda bayılmıştım ki bu nadiren olur. Elimdeki parfüm stoklarını bitirdikten sonra alacağım ilk koku bu olucak :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.