Cuma, Mart 22, 2013

Günlük : Denim Ceket ve Rahat Pantolon


Denim ceketler her sezon çoğunlukla bulunabilen kullanışlı parçalardan. Bu sezon mağazalarda daha detaylı (troklar, zımbalar veya etnik detaylar) ceketler olsa da düz bir denim ceketin modası hiç geçmez. Geçen sene birini kesip yelek yapmıştım, diğerinin de artık yaşı on seneyi geçmişti; bir denim cekete ihtiyacım vardı. Salı günü Kadıköy pazarında Mavi' nin mallarını dökmüş bir tezgahta buldum. Hiç girmediğim mağazalardan olduğu için ürünlerini de hiç bilmem ama rengini beğenince, tabii pazar fiyatı da olunca aldım.


Pantolon ise en sevdiğim modelden: hafif yüksek bel, basen kısmı rahat, paçalara doğru daralıyor. Şalvarın düşük ağlı olmayanı, harem tarzı veya havuç pantolon da denilebilir. Kahverengi hiç benim rengim değil aslında ama bunun piton tarzı desenleri durumu biraz kurtarıyor.

ceket-Mavi / pantolon-Forever New / botlar-Bershka

6 yorum:

  1. kesinlikle çok rahat bu harem tarzı pantalonlar. bende yazın çok kullanıyorum,kumaşları ince tiril tiril olanlara bayılıyorum yazın :) insanı olduğundan şişman ve basenli göstersede rahatlığından dolayı benimde vazgeçilmezlerimden. kombin gayet rahat ve şık olmuş ben beğendim;)

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır böyle bir ceket arıyorum ben de, çok beğendim rengini de modelini de. Bir tane daha bulursan ben de isterim Laçin ;)

    YanıtlaSil
  3. Of bir tanede ben bulsam şöyle ceket pazar fiyatına:) Peşindeyim elbet yakalayacağım:) Çok güzelmiş güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  4. Kadikoy Salı Pazarı en yakın ve en sevdiğim pazar. Aynı Yerde cuma günleri de kumaş ve dikiş Malzemeleri satılıyormus. bilginiz olsun (belki de ) ;) ben de amatörce bişeyler dikiyorum. bu hafta sonu da dikiş günümüz Arkadasimla. insallah güzel giysiler çıkar ortaya ;))

    YanıtlaSil
  5. Pantolon çok rahat görünüyor ve desen de gerçekten çok hoş, Mavi'nin ceketini çok beğendim Pazar'dan bulmak bence harika olmuş. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
  6. Benim de böyle bir pantalonum var ve seninki gibi bir ayakkabı arıyordum:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.