Cuma, Şubat 08, 2013

Üç Şey : Orkide, Nora, Puma


Dört orkidemin üçü açtı bir süre önce. Kaldı bir tane.
Orkide bakımıyla ilgili sorular geliyor çok, tekrar yazayım. Nemli ve ışık alan (direkt güneş gelmeyecek) bir ortam. Mutfak camlarının önü çok ideal. Şeffaf saksı, haftada bir su ve çiçeklerini dökünce budama. Bu kadar..


Nora' nın süper kolyelerini yayınlamakta o kadar geç kaldım ki. Birrr sürü yeni model bile çıkardı, günlük tarzda bu tarz kolyeleri seviyorsanız hemen bakın : http://norawashere.blogspot.com/


Nil' in spor ayakkabıları yenilendi. Yaz sonunda aldığım ayakkabılar artık sıkmaya başlamıştı, ışıklı pembe Puma' ya geçtik. Morhipo' nun özel indirim kulübünden aldım.

5 yorum:

  1. Pumalarda tam Eloşluk , yıldız ve pembe sevdalısı olarak . Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. Aynsından geçen sene kullandık,Lila'm çok severek kullandı... çok kullanışlı ve güzel bir ayakkabı...hayırlı olsun Niltoş'a...:))

    YanıtlaSil
  3. Aaa ben de şimdi görüyorum bu yazıyı! Hangi Nora imiş bu başlıktaki diye düşünürken ben çıktım :)

    Çok teşekkür ederim Laçinciğim, güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Laçin.Çok güzelmiş,Nil güle güle kullansın.Laçin, Birkaç senedir blogunu takip ediyorum.Senden öğrendiğim çok şey oldu. Deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Müthiş işe yarıyorlar. 1 yaşına girecek ve yeni yürümeye başlayan bir oğlum var. Ayakkabı seçimini neye göre yapmak gerekiyor. Nil'in ayakkabılarını alırken kriterlerin neler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bununla ilgili bir soru da ben sormak istiyorum. Ortopedistlere sorduğumda ağız birliği etmişcesine "New Balance al" diyorlar ama çocuk ayakkabısında bile fiyatları çok uygun değil. Her zaman kullandığım http://promocodius.com/tr/magazalar/morhipo-hediye-ceki adresinde de herhangi bir indirim bulamadım. Bildiğiniz başka bir benzer adres var mı?

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.