Pazar, Şubat 17, 2013

Cuma Akşamı


Uzun zamandır kızlarla bir akşam dışarı çıkıp eğlenmek istiyorduk, fasıl programı bir anda değişti bambaşka bir hal aldı. Altı arkadaş gittiğimiz Suadiye' deki Madame Margot' ta kız kıza eğlenme planımızı sonunda gerçekleştirdiğimiz için çok eğlendik.
Gerçi bizim için mekan çok farketmiyor, evde toplandığımızda da aynı şekilde dansedebiliyoruz mesela. Ama tabii ki farklı ortam, çocuklardan biraz ayrı kalmak falan hepimize çok iyi geldi.


Şovları fotoğraflamaktan açıkçası kendi fotoğrafımı pek çekemedim. Gerçi görevim çoktu o akşam, hem şoför hem de fotoğrafçıydım :) Bunlar pek iyi olmasa da bulabildiklerim.
(Tulum- Mango Outlet / ayakkabı-Zara / kaban-Pull&Bear)
 
 
Şovlar, danslar müthişti ama dans grubu çok güzel kızlarla dolu olduğu için daha çok erkeklere hitap edebileceğini söylemem lazım. Drag Queen' lerle biraz Cahide havası var, gidenler öyle söylüyor ama şov kısmı daha farklı. Danslar, şarkılar muhteşem ama keşke sökülüp tutturulmuş kıyafetler, kaçan file çoraplar, çengelli iğneyle sabitlenen straplezler olmasa.. Başkasının gözüne takılmayabilir ama işte elimde değil ben hep o hataları gördüm.

5 yorum:

  1. laçiin daha çok detay istiyoruz fiyatlar nasıl mesela, show ne zaman başlıyor vs..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. menü, fiyatlar ve şovlar hakkında tüm bilgiler sitelerinde var : http://madamemargot.com/

      Sil
  2. gene çok hoşsun tatlım:)
    tulum cok yakısmıs :)
    mekanı merak ettım cok :)



    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. lacıncım tulumun cok yakısmıs. cok elit sık olmus..

    YanıtlaSil
  4. tulumun sende duruşuna bayıldım geçen hafta bende görmüştüm ama çok salaş lilolu gösterir diye denemedim senin üzerindeki kaç beden acaba

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.