Pazartesi, Ekim 01, 2012

Shop's Dergisi Lansmanı


Cuma günü Shop' s alışveriş dergisinin blogger lansmanı vardı. Çok uzun zamandır ilk defa bir etkinliğe katılabildim, tabii ki Nil de yanımdaydı.
 
Shop' s, "en iyi alışveriş arkadaşınız" sloganıyla Safran Medya tarafından çıkarılan bir dergi. İlk sayısı Eylül ayında çıktı. Çantaya sığabilecek boyutu, uygun fiyatı ve ürün odaklı içeriğiyle çok sevileceğe benziyor.
 
Nişantaşı Hardal' da gerçekleşen etkinlikte sanırım en çok Nil eğlendi. Oranın en miniği olarak herkesle tek tek ilgilendi, yemeklerden yedi, gezindi. Aslında Nil ile dışarıda çok problem yaşamıyorum zaten, yeni gördüğü insanlara da yabancılık çekmediği için yeni ortamlar-yeni insanlar onun da hoşuna gidiyor.
Tam Aysun Hanım tanıtım konuşmasına başlarken Nil' in eğlenme çığlıkları vukuatı oldu ama kucağımda kontrol altına aldım hemen :)

 
Son iki fotoğraf Hip Atölye' nin facebook sayfasından alınmıştır.

15 yorum:

  1. nil hemencik inceliyor dergiyi

    YanıtlaSil
  2. Sanırım annesi gibi modayı seven bir genç kız takip edicek seni :)sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Nil ortamın maskotu olmuş hakikaten :) söylediğin sayfadaki resimler hep gözüküyorsunuz :) sen de spor ve şıksın. Nişantaşı deyince, İstanbulu ne kadar özlediğimi farkettim :/

    YanıtlaSil
  4. Güzellik yaa:) Bluzunu da yerimm onun:)

    YanıtlaSil
  5. Ayy çok şeker bu nil yaa, maşalllahh çok kibar bir kız çocuğu:)3. fotoğraftaki duruşuna bayıldım.Sevgiler laçincim:)

    YanıtlaSil
  6. merhaba laçin her zamanki gibi nilin kıyafeti çok tatlı ama şeker pembesi ayakkabılara bittim nerden aldın acaba öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  7. Nil'i görünce keşke benim de böyle bir bebişim olsa diyorum:)

    Gonca

    YanıtlaSil
  8. Nil'e bayılıyorum :) Hergün bloguna bakarım uzaktan takipçilerindenim aslında twitter zamanında çok konuşuyorduk ama valla yalan yok arada nil böceği ne yapmış diye bakıyorum.Bu nasıl bir güzelliktir böyle aman allahım ya.Ayrıca ne zaman nil'e baksam sevgilime mesaj atıyorum ben gene nil'in fotolarına baktım bebek sevgisi fena depreşti diye:) Allah bağışlasın her zaman söyleyeceğim melek gibi o güzellik. Birde her zaman yanında olması çok güzel gerçi hiç bırakmıyor seni orası ayrıda :)

    YanıtlaSil
  9. Her seferinde Nil'e bin kere masallah diliyorum, acayip sevilmelik bir cocugun var. Fotografta oyle guzel bakmis ki fotograftan buraya isinlatip deli gibi sevesim geldi:)

    YanıtlaSil
  10. Her yere Nil'le gitmen çok hoş bence. Sonuçta çocuklar da sosyal varlıklar ve görerek öğreniyorlar, ne çok farklı şey/yer/insan görüyorlar vizyonları o kadar genişliyor. Ben de Hüma ile gidiyorum hemen her yere zaten çalıştığım için iş dışı vakitlerde de bırakmak istemiyorum. Ama insanlar böyle ortamlarda çocuk görünce hem anneye hem çocuğa acıyorlar nedense. Halbuki herkes halinden memnun :D
    Sevgiler
    Mine
    http://mineoskay.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. sizi çok takdir ediyorum, çocuğunu kendine yük olarak görenlerin aksine her an annesinin yanında olduğunu hissetiyorsunuz yavrunuza emin olun şimdi olduğu gibi ileride de çok farklı ve mutlu bir çocuk olacak :)

    YanıtlaSil
  12. Bu nasıl bi şirinlik yaa çok şeker bir kızın var laçin..şu duruş şu bakış tam ısırmalık alllah bağışlasın..

    YanıtlaSil
  13. Nilpot very sweet .. but Nil's mom very veryy perfect..

    YanıtlaSil
  14. tipini yerimmm :) niloş

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.