Çarşamba, Eylül 19, 2012

Kiehl' s ile Tanışma


Geçen gün Kiehl' s dan gelen davet üzerine Buyaka alışveriş merkezindeki mağazasına gittim (tabii ki Nil de yanımdaydı) Yeşim hanım marka hakkında bilgiler verdi, bir sürü ürününü denedik ve süper ürünlerle tanışmış oldum. Rosacea' mdan da kurtulmuş olduğumu düşünerek artık kış için daha iyi nemlendiren ürünlere de geçmek istiyordum bu buluşma çok iyi oldu.
- Kiehl' s aslında eczane olarak kurulmuş bir marka ve 1851' den beri var. Türkiye' ye 3 sene önce gelmişler.
- İçeriklerine çok özen gösteriyorlar. Paraben yok, doğal içerikleri en çok kullanan markalardan biri.
- Hayvanlar üzerinde test yapmıyorlar.
- Çalışanlar çok sıkı eğitim ve sınavlardan geçiyorlar. Lacivert önlüklü görürseniz onlar henüz eğitimdeler, beyaz önlüklüler artık uzman olmuş kişiler.
- Cilt bakım ürünlerinin dışında bebek, erkek, saç ve vücut bakım ürünleri var.
- Renkli kozmetikleri pek yok, renkli nemlendirici ve hafif renk veren dudak balsamı var. (üstteki fotoğrafta benim de yüzümde bu ürünler var) Parfümleri de bu ay sonunda geliyormuş.


- Tester konusunda çok cömertler. Genelde bütün ürünlerin tester larını hazır tutuyorlar. Eğer cildinize uymadığı için dünya kadar kozmetiği henüz kullanamadan çöpe atmaktan bunaldıysanız beğendiğiniz ürünü yaklaşık beş gün deneyip karar verebiliyorsunuz.
- Kullanılan ambalajlarda geri dönüşüme uygun materyal kullanılmış. Ürününüz bitince mağazaya geri götürüyorsunuz, size seyahat boyu ürün gibi hediyeleri oluyor.


- Fiyatları -benim zannettiğim gibi- çok pahalı değil. En pahalı ürün 142 lira ile C vitaminli kırışıklık kremi. Bu üründe %10.5 gibi çok yüksek bir oranda C vitamini bulunuyor. Üstteki fotoğrafa tıklarsanız bazı ürünlerin daha detaylı fiyatlarına da erişebilirsiniz.
- Sosyal sorumluluk projelerine destek veriyorlar. Favori ürünlerinden Ultra Facial Cream' in büyük boy kapağında birçok ünlünün "içimdeki çocuk" temasıyla kendi çizimleri kullanılmıştı. Bu ürünlerden elde edilecek gelirin büyük kısmı Koruncuk vakfına bağışlanıyor.
 
 
Bunlar da benim cildime uygun ürünler. Cilt analizinde tabii ki cildim kurudan normale dönük çıktı. O yüzden ona uygun yıkama ürünü, organik Açai toniği, gece için Midnight Recovery Concentrate ve gündüz için Ultra Facial Moisturizer önerildi. Özellikle gece serumu konusunda çok iddialılar, ben de iki gecedir kullanıyorum, sabah kesinlikle daha aydınlık bir ciltle uyanıyorsunuz. Bir de benim çiller-güneş lekeleri için dark spot solution serumdan da bir numune aldım, bakalım işe yarayacak mı, o da çok methedilen bir ürün.
Öğrendiklerimden aklımda kalanları paylaşmak istedim,
daha detaylı bilgi için www.kiehls.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.

14 yorum:

  1. benim de ergenlikten sonra deliren bir cildim var hep yeni ürün arayışı içindeyim keşke İzmir de de olsalar :( bir de tester durumunu çok sevindim :D:D:D


    semforever-semforever.blogpspot.com

    YanıtlaSil
  2. markanın fiyat politikası ile kafamda soru işaretleri vardı bir bakıma sizin ziyaret notları bana çok faydalı oldu bu konuda :)

    YanıtlaSil
  3. Kiehl's ürünlerini çok duyuyorum ama malesef deneme şansım henüz olmadı:( İstanbul'a gittiğimde kesinlikle uğrayıp cilt analizi yaptırmayı ve ürünlerini denemeyi istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. bende çok merak ediyorum Kiehl's ürünlerini, deneme şansım olmadı hiç.

    YanıtlaSil
  5. Keske deneme fırsatım olsa benimde :( ama yazınız cok yararlı oldu.


    gorgeousofmyworld.blogspot.con

    YanıtlaSil
  6. kızınız size hic benzemiyor cizgi filmlerdeki chuck ye benziyor

    YanıtlaSil
  7. Laçin'cim,
    Cildime uysun uymasın,sırf sattıkları ürünlerden prim kazanmak için zorla satmaya çalışan kozmetikçilerdense;
    kendimi eczanedeymiş gibi hissettiğim mağazaları seviyorum :)))
    Çünkü güven veriyorlar..
    Kiehl's i de ilk fırsatta deneyebilirim..keşke beni de davet etseler ve testerlar hediye etseler:))
    Nil'i öpüyorum canım..sevgiler

    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. uzun suredir deneyecegim diye kendime soz verdigim bir marka, simdi burada gorunce yine kendime hatirlatma yaptim :) dunyalar guzeli bir kizin var lacin, su anda ustte gordugum yoruma lutfen aldirma <333

    fashiononboard.net

    YanıtlaSil
  9. iyi gunler blogunuzu devamli takip ediyorum benim icin ilham oluyor.. Bende gecenlerde sacim icin Kiehl's in magic elixir'ini denedim bir defada bile bu kadar sacimi etkileyecegini tahmin edememistim.. Siddetle tavsiye ederim.. Saglicakla kalin...

    Ozlem

    YanıtlaSil
  10. Öncelikle yorumlardaki bişeye gözüm takıldı ona cvp yazmadan geçemiycem.
    Kızınız için chucky benzetmesi yapan insanoğluna:
    Küçücük ve çok da şirin bir çocuğu nasıl böyle birşeye benzetti aklım alamdı, acaba bunu yazan kişi kendisi neye benziyor çok merak ettim doğrusu. Kızınız çok tatlı ve maşallah çok da güzel bir yüzü var, annesinin güzelliğini alacak ileride belli. Szi lütfen bu saçma salak sözlerle kendinizi üzmeyin, lüzumsu zkonuşan insan grubu çok malesef populasyonda :(
    Postunuzla alakalı olarak gerçekten bende ne zamandır Kiehl's ürünlerini merak edip duruyordum hatta pc yi açtığımda not defterime not almıştım araştırmak için.Sizin yazınızı görünce okudum, çok aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz, İstanbul'a yolum düşerse ben de mutlaka uğramayı planlıyorum artık.Araştırmama gerek kalmadı, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. bende cok araştırdım bu markayı,izmir de bir magaza şart.

    YanıtlaSil
  12. bende çok istiyorum denemek kiehl's ürünlerini.

    YanıtlaSil
  13. Saçınızı nasıl şekillendiriyorsunuz fön mü çekiyorsunuz

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.