Salı, Aralık 20, 2011

Doğumgünü Hazırlık Fikirleri

Nil' in doğumgünü yaklaştıkça "doğumgünü dekorasyon ve fikirleri" ni daha bir araştırır oldum. Bazı okuyucularım da değişik fikirler gönderiyorlar bana, onlara da bakıyorum. İhtiyacı olanlar için şöyle bir toparladım :



1. Doğumgünü karşılama yazısı : Bunu birçok şekilde yapabilirsiniz. Önünde fotoğraf çekilebilecek bir yere koyarsanız güzel bir fon oluşturur.

2. Süper tütü: Birçok tütü çeşidi var, özellikle dikişsiz olanlar kolay ve çabuk yapılabiliyor. Ama biraz daha görkemli birşey istiyorsanız buna bir bakın derim. Biraz daha zor ve vakit alacak ama sonucu için değecektir.

3. Kağıt ponponlar : Sadece doğumgünü için değil, bir çok özel gün için kullanılabilecek yine basit bir uygulama. Bu kağıtlardan idealpazar.com da gördüm, oradan alabilirsiniz.

4. Doğumgünü tacı : Üzerinde yaşının yazılı olduğu tacı keçe veya kumaştan yapabilirsiniz. Üstelik erkek çocukları için de güzel bir fikir olur.

5. Cupcake etiketleri : Cupcake' ler veya diğer yiyecekler için kürdana takılmış etiketler.

30 yorum:

  1. Çok güzel fikirler bunlar heyecanla bekliyorum Nil'in doğumgününü :) Bu arada ben de blog dünyasina yeni katıldım bakmak isterseniz ;) http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. LAÇİNCİÇ NERDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOSUN DOĞUMGÜNÜNÜ

    YanıtlaSil
  3. Bence sizin yapacaklarınız çok daha güzel ve orijinal olacak, kamuoyu merakla bekliyor :)

    YanıtlaSil
  4. Bizim sitenin içinde bir cafe var orada olacak herhalde çünkü mümkün değil eve sığmıyoruz :(

    YanıtlaSil
  5. Şu an için hiçbir şey yapmadım, vaktim olmadı. İnşallah yapabilirim o güne kadar.

    YanıtlaSil
  6. laçincim şu sitede güzel kendin yap fikirleri var her türlü organizasyon için. fikir verebilir ;)

    http://www.theprettyblog.com/

    YanıtlaSil
  7. nilin oturup mumlarını üfleyeceği sandalyeyi taht şeklinde süslemeye ne dersin?:) minnoşa nice sağlıklı ve mutlu yaşlar diliyorum..

    YanıtlaSil
  8. Bakıyorum hemen.

    YanıtlaSil
  9. Bu sene pek mum üfleyebileceğini zannetmiyorum :)) belki 2 yaş için daha uygun olur, ama güzel fikir kesinlikle.

    YanıtlaSil
  10. Uzun zamandır blogunuzu takip ediyorum ,zaten bir çok fikrinizden yararlandım. Bu kez ben fikir verebilirsem çok sevinirim. Kızıma minnie mouse kıyafeti yaptık annemle bir çok şeyide kendimiz hazırladık. Resimleri burda : http://www.nehirindefteri.blogspot.com/2011/11/dogum-gunu-hazrlklar.html
    http://www.nehirindefteri.blogspot.com/2011/11/dogum-gunu-partimiz.html

    YanıtlaSil
  11. Linkli olan yorumlar spam' e gidiyor. Benim yaptığım birşey değil.

    YanıtlaSil
  12. Bloguna yorum bırakıyorum yayınlamıyorsun ne iş anlamadım? Linkli yorumlarımı yayınlamıyorsun?

    YanıtlaSil
  13. hangi site o :))

    YanıtlaSil
  14. Kara's a da bak derim güzel şeyler var...

    YanıtlaSil
  15. NE GÜZEL DETAYLAR BUNLAR... ETEĞE BAYILDIM ÖZELLİKLE... KEÇEDEN TAÇ FİKRİ DE ÇOK HOŞ... ARTIK 2. KIZIMIN 1. YAŞ GÜNÜNE BUNLARI UYGULARIM YA DA AYSUCUMA 3. YAŞ GÜNÜNDE :)))

    YanıtlaSil
  16. nur tuğçe sobay20 Aralık 2011 20:54

    mrb laçinn nasılsın?bizde senin gibi 1. yaş partisine hazırlanıyoruz:)benim yiğenim bahsetmiştim sana daha önce ne tatlı oluyolarr.zümra(yiğenim)nilin ev videosunu izlemeye bayılıyor.bilgisayarın başına geliyo BİBİK AÇ... BİBİK AÇ...ve pür dikkat izliyo.harekeltler birebir aynı:)bizim senden ricamız zümra ile tütsü etek ve taçtan bizde istiyoruzzz.çünkü çok hoşumuza gittii:)yaparmısın bizede lütfeennnnnnn:)öpüyoruz seni

    YanıtlaSil
  17. tütü ve taçtan yapmıyorum ben yalnız onları sadece fikir olsun diye koydum.

    YanıtlaSil
  18. nur tuğçe sobay21 Aralık 2011 03:12

    sanırım üzüldükkkk:(nerden alabiliriz pekiiii?

    YanıtlaSil
  19. Başka tarz tütüler cokotutu.com da var keçe taç için de nazoyla.blogspot.com adresine bir sorun derim :))

    YanıtlaSil
  20. Merhabalar bende uzun süredir takip ediyorum blog unuzu bende oğlum için blog yazıyorum arada:)) Nil ve Toprak cok yakın aralıklarla doğmuş biz 24 Ocak da doğduk ve su sıralar 1. Yas gunu heyecanı bizi de sardı:)) ben Toprak için bir siteden sipariş verdim iserseniz yardımı olursa sizde yararlanın Facebook da Dream kiddoh by Nilay cinisli diye yazarsanız cikar ayrıca 1. Yas hediyesi olarak da sabun yaptırıyorum sabunlu diye yazarsanız ona da ulaşabilirsiniz :)) kolay gelsin sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Lacin Merhaba. Siteni uzun zamandır takip ediyorum. Nil'in doğum günü kutlaması için hazırlık yaparken http://www.sekerdenseyler.com/ adresine bakabilirsin ya da http://www.facebook.com/pages/Sekerden-Seyler/133586636723060?sk=info bu linkten de ulaşabilrisin. Arkadasim Gülcin yapıyor ve cok basarili yaptıklari. Tavsiye ederim.
    Seviler,
    Ozge Eryigit

    YanıtlaSil
  22. Merhaba Laçin Hanım,

    lacheenorg@gmail.com adresinize email attım, bakabilir misiniz?

    Sevgilerimle,
    Hülya

    YanıtlaSil
  23. bakiyorum hemen

    YanıtlaSil
  24. Benim sayfama da göz atabilirsiniz bayanlar..Kızım için yaptığım Minnie Mouse temalı parti fotoğrafları için linke tıklayın...Hoşgeldiniz kapı süsü,happy birthday banner ı,minnie mouse lu tabak,bardak,peçetelik,pasta ve kurabiyeler..Tütüsü ve davetiyesi bile var,hepsini kendim hazırladım...http://www.facebook.com/media/set/?set=a.239995086047975.51600.197793233601494&type=3#!/photo.php?fbid=241290342585116&set=a.239995086047975.51600.197793233601494&type=3&theater

    YanıtlaSil
  25. Merhaba sizi uzun süredir takip ediyorum. diktiklerinizi çok beğeniyorum, ama yazmak anca kısmet oldu...
    Bir dikiş makinası almak istiyorum fakat hangisi iyidir ne nasıldır pek fikrim yok janome 3016 aklıma yattı, sizede sormak istiyorum sizce bu makina ne kadar iyidir veya tavsiye edebileceğiniz bir makina var mı ? çok pahalı olmasın ama benide yormasın... ??

    YanıtlaSil
  26. ben singer kullaniyorum ama janome nin de iyi oldugunu duydum, servisini bir arastirin isterseniz.

    YanıtlaSil
  27. Merhaba, Kızımın odasına halı arıyorum. Minik kızınızın halısını gördüm bir resimde. Nereden aldığını öğrenebilir myiym rica etsem? teşekkürler.

    YanıtlaSil
  28. English Home' dan almıştım.

    YanıtlaSil
  29. [...] için aklımda bir şeyler vardı, burada yazmıştım. Ama bunları kendim nasıl yaparım bilmiyordum. Ben tam böyle düşünürken [...]

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.