Çarşamba, Kasım 23, 2011

30 dan gün...

Dün itibariyle 20 li yılları geride bıraktım. 30 u baya büyütmüşüm kafamda, hiç gerek yokmuş :) Kendi kendine geldi, geçecek.

Bu sene "doğumgünüm" diye bir heyecanım yoktu. Eskiden haftalar öncesinden program yapardım, o güne mutlaka özel elbise dikerdim. Artık büyüyorum sanırım, yine kutlamaktan yanayım ama eskisi gibi heyecanlı olacağımı zannetmiyorum.



Dolaptakilerden birşeyler giydim. Bir ara çok takıldığım somon rengini tercih ettim. Botlar H&M den aldıklarım, bir tek onlar yeni.

Somon tuniği de geçen sene aynı yerden almıştım, taytı tam hatırlamıyorum pazardan olabilir :) Başka da bir espri yok kıyafette.



Rosacea' m oldukça iyi durumda bu arada. Gördüğünüz gibi yakın çekimlerdeki pütürler az, makyajla kapatılabiliyor. Daha önce yazmıştım, bu dertten muzdarip olanlar için tekrar yazayım. Şu an ilaç veya ilaç krem kullanmıyorumBioderma Sensibio H2O yu temizlemek için, çay ağacı losyonunu tonik olarak kullanıyorum. Gece çay ağacı yağı ve aynısefa kremi sürüp öyle yatıyorum. Bazen oksizinc veya sudocream gibi çinko içerikli pişik kremleri de kullanabiliyorum son olarak, onlar da gerçekten yatıştırıyor kırmızılığı.



Azıcık tırnaklarda süs olsun diye uçuk pembe ojenin üstüne tek taraf ve uca doğru altın rengi sim sürdüm. Meagan' ın bu yazısında da benzeri vardı, büyük parçacıklı ojeler daha iyi sonuç veriyor benimkilerin parçacıkları küçük kaldı.

Akşam Nil' i babaannesine bıraktık. Babaannesinin yemeklerini yemiş, doymamış, meyve yemiş. Yatağın üzerinde zıplamaca oynamışlar, sonra da uykusu gelmiş babaannesinin kucağında uyuyakalmış. Nil sorun çıkaracaksa bana çıkarır, kimseye öyle büyük rahatsızlık vermez :)) Bana yaptığı da naz, biliyorum ben.



Biz de yemek üstüne sinema yaptık. Kendimi üniversitede eşimle yeni çıkarkenki gibi hissettim yeniden. Dersi kırmışız (ki benim için çok büyük bir şeydi, mimarlık okurken ders kırmak baya zordu) bir alışveriş merkezinde yemek yiyip sinemaya gitmişiz, dün akşam da sanki aynı şeyi yaptık. Hele bir de bir seneyi aşkın bir süredir sinemaya gitmediğimiz düşünülürse, bana iyi geldi. Alacakaranlık Şafak Vakti' ne gittik. Serinin hayranı olmama rağmen filmi hiç beğenmedim, tam bir hayal kırıklığıydı. Tek güzel şey filmdeki bebekti. Onu görünce Nil' i koşa koşa almaya gittik tabii :))

46 yorum:

  1. Doğm günün kutlu olsun cnm.

    YanıtlaSil
  2. nice mutlu senelere :)

    www.gelinyolu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Mutlu yıllar...Hep böyle mutlu ve tatlı kalmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  4. Nice mutlu yıllaraaaa.Seneye bende geçeceğim 3 lu rakamlara :(

    YanıtlaSil
  5. nice mutlu yıllar.. nil le ve eşinle beraber yüzünüzden gülücükler hiç eksilmesin...

    YanıtlaSil
  6. nice mutlu yıllara :) bende cildimdeki sivilce olmayan kızarıklıklardan dertliyim. doktorlar sürekli akne diyor ama tedavi sonuç vermiyo napıcamı bilemiyorum :S. senin formulu bir deniyim bende, bakalım sonuc nasıl olacak

    YanıtlaSil
  7. Doğum günün kutlu olsun Laçin, ben de geçen yıl yaşadım aynı durumu ama bahsetmiş olduğun gibi önemli olan içindeki sayılarmış,kendini iyi hissetmek gerek :)

    YanıtlaSil
  8. fashionhousebyzeto23 Kasım 2011 13:23

    Doğum günün kutlu olsun Laçin'cim:) Sevdiklerinle ve ailenle mutlu bir yıl dilerim:)

    YanıtlaSil
  9. nice mutlu yaşlara...yeni yaşın güzel süprizler yaşatsın sana...

    YanıtlaSil
  10. nille birlikte nice mutlu senelere

    YanıtlaSil
  11. sen çok güzel bir bayansın Laçin, Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin.

    YanıtlaSil
  12. nıce mutlu ask dolu seneler:)) bende 30uma kuzum 2 hftalıkken gırmıstım ve kezınlıkle heyecansız sıradan gecen ılk doğum gunumdu cunku kuzum uyumuyor sancılar ıcınde kıvranıyordu ayy hatrlamak bıle uzuyor ınsanı....sevgıler

    YanıtlaSil
  13. doğum günün kutlu olsun laçin.ayrıca ben seni ilk kez böyle koyu kırmızı bi rujla gördüm.çok yakıştırdım söyliym.hep sür:)

    YanıtlaSil
  14. Nice nice yaşlara Laçin'cimm:) öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  15. Nice mutlu, saglikli ve güzel yillara sevdiklerinle birlikte. Benimde birkac hafta var 30 a girmeme :P
    Beden yasin degilde icindeki yas önemli. Bu da 30 yasina az kalmis birinin kendini teselli lafi olabilir mi :P
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  16. Hayat ve Kurabiyesi23 Kasım 2011 15:55

    Birde ojelerini çok sevdim. Bende deneyeceğim..

    YanıtlaSil
  17. Hayat ve Kurabiyesi23 Kasım 2011 15:55

    Mutlu yıllar... yeni yaşın kutlu olsun.. Sevdiklerinle kutlayacağın nice huzurlu yaşların olsun...
    Dün bizde eşimle iş çıkışı avm de yemekten sonra alacakaranlığın son serisini izledik.. nasıl başladı nasıl bitti film anlamadık.. kötümüydü değildi ama dediğin gibi önceki serileri daha iyiydi. Biz kızımızı babanneye yada annaneye bırakamadık :) göbüşümde bizimle birlikte izledi filmi :) hamileyken film başka anlamlı oluyor film boyunca kızımı sevdim durdum :)

    YanıtlaSil
  18. kızımla aynı doğum gününü paylaşmışsınız ;)
    inşallah bende onun bu günlerinin görürüm :)
    size de Nil ile birlikte çok güzel bir ömür dilerim :D

    YanıtlaSil
  19. nice mutlu senelere laçin hanım.aileniz ve seviklerinizle.
    sayfanızı yaklaşık 1 hafta önce keşfettim.bende dikişe merakı olupdikiş ve modelistlik kursuna giden ama sonrasında üşenip hiç bişey dikmeyen biriyim ve bir çok kişiyi olduğu gibi benide etkiledi yaptıklarınız.burcunuzu merak ettiğim sırada gördüm ki meğer aynı gün doğmuşuz :)
    sayenizde dikiş azmi geldi banada.en son yazın 2 çingene eteği dikmiştim.şimdi 1.5 yaşında kızım var ona birşeyler dikmeyi planlıyorum.nil in kıyafetlerinden model çalıyoruz :)
    hem ev hem çocuk hem dikiş büyük başarı maşaallah.

    YanıtlaSil
  20. Nice mutlu senelere...

    Nil ile birlikte mutlu huzurluuuu senelerrr inşallahhhh

    YanıtlaSil
  21. Yeni yaşın sana mutluluk getirsin. BU kıyafet tarzında güzel çok hoş taşımışsın.

    YanıtlaSil
  22. nice 30 lu 40 lı 50 li 60 lı vs vs yaşları görmen dileğiyle... bu arada söylemeden edemicem, saçlarının son hali çok güzel olmuş... biraz uzamış ve rengi de böyle çok doğal, artık kısa kestirme saçlarını, biraz böyle görelim olmaz mı ? :)

    YanıtlaSil
  23. Dogumgunun kutlu olsun!!!

    rujunun rengi cok guzel, YSL ama rengin ismi ya da numarasi var mi? cuma gunu sephora sefasi yapacagiz da arkadasimla. :)))

    YanıtlaSil
  24. Rouge Volupte no 18. Eski bir ruj bu hala var mı bundan bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  25. Daha nice saglikli, mutlu senelere ailenizle beraber. Herzamanki gibi cok guzelsiniz.

    YanıtlaSil
  26. sevdiklerinle nice mutlu yıllara..senin blogunu takip etmek beni çok mutu ediyor gerçekten..benimde 1 yaşında bir oğluşum var..inşallah bende en kısa sürede dikiş makinesi alabiirsem ,bu zevkli işe başlayacağım ve blog yapıp sizlerle payaşmak istiyorum..umarım yapabilirim..

    YanıtlaSil
  27. Nice yıllara Laçinciğim, eşinle güzel kızınla mutluluk dolu nice yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
  28. mutlu yaşlar... biz de dün ultrasonda bebeğimizi ilk kez gördükten sonra:)) gittik şafak vaktine ben de beğendim ikinci yarısı biraz iyiydi sadece... tekrar kutluyorum doğum gününü sevdiklerinle nice yaşlara...

    YanıtlaSil
  29. mutlu yıllar diliyorum canım o mutlu, huzurlu ailenle...Sana biröneride bulunacağım saç rengin çokk yakışmış fazla değiştirme derim ben ;)))

    YanıtlaSil
  30. mutlu yıllar
    LACHEEN. Bunun daha kırkı var,devamı var,bırak gitsin.Seninle bu yaz ağustos ayında forum,sanırım Bayrampaşadaki-karşılaştık.Boyner mağazasında. kasa önünde merhaba siz Lachensiniz değilmi dedim.ama kendimi tanıtmadım.Resimlerde göründüğün gibisin.Sempatik ve güzel..sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  31. Canim sen iyi ki dogmussun! Uzun, mutlu ve saglikli bir omrun olsun sevdiklerinle. Sac rengine bayildim. Cok yakismis. Her zamanki gibi giydiklerin cok yakismis. Uzun zaman sonra esinle firsat bulamayip da yapamadigin seyleri yapinca daha keyif aliyor insan. Daha kadrini kiymetini biliyor. Her dakikadan daha keyif aliyor. Cok guzel gecmis belli ki. Tekrar nice senelere canim

    YanıtlaSil
  32. Eskilerinden de mutlu ve huzurlu geçecek bir yaş ve yaşlar diliyorum. Nice güzel yıllara...

    YanıtlaSil
  33. laçin'cim nice mutlu senelere! yakınmış doğumgünlerimiz, ben de 17 kasım'da 30.yılımı geride bıraktım :)
    Bu arada çok hoş olmuşsun herzamanki gibi!

    YanıtlaSil
  34. mutlu mutlu yıllar Laçincim...çoluk çocuk süper bir ömür geçirmeniz dileğiyle....

    YanıtlaSil
  35. Mutlu yıllar:) duvardaki raflarda bulunan şişeler çok hoş görünüyor. boyama mı? yoksa orjinal halleri mi? bir kaç fotoğraf koyar mısın? şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  36. boyama degil onlar, absolute' un her yilbasinda cikardigi koleksiyon siseleri onlar.

    YanıtlaSil
  37. Nice guzel yaslara! Sayfani hamile oldugumu ogrendigim ilk gunlerde kesfettim ve cok sey ogrendim, pozitif enerjin bana cok iyi geldi. Bu vesileyle cok tesekkur ederim. Ellerine saglik. Iyiki dogmussun ve bu sayfaya baslamissin. Onemli olan yaslarin sayisi degil icini nasil doldurdugun diye dusunuyorum, uretkenligini buradan takip ediyoruz zaten, ben de sana mutluluklar dolu nice yaslar diliyorum :-)

    YanıtlaSil
  38. Laçin yeni yaşın sağlıklı ve mutlu olsun:) Nil'in videosuna bayıldım:) Çok ama çok tatlı! Maşallah!

    YanıtlaSil
  39. o saçların güzelliği ne öyle yahu maaşallah sana ve mutlu seneler.

    YanıtlaSil
  40. Aa bu post nasıl girdi goblen yastıgın altına, yoktu sanki ben mi görmedim şimdi gördüm.
    Tekrar nice sağlıklı yıllara. Yapılan şeyden zevk alınıyorsa gerisi boş zaten :)

    YanıtlaSil
  41. Bir mimarlık okuyan öğrenci olarak gerçekten baktığımda Nice mutlu senelere :))

    YanıtlaSil
  42. Bu boy bu endam ne 30' u 50 ye kadar da yıkılmaz inş. gerçekten harikasınız...:))

    YanıtlaSil
  43. Mutlu yıllar...
    Hiç göstermiyorsunuz.

    YanıtlaSil
  44. SELAM... NİCE YAŞLARA OLSUN DEMEK İSTİYORUM ÖNCELİKLE.. BLOGUNUZU NİL'SMUM SAYESİNDE KEŞFETTİM... BOYLE BEBKLİ BLOGLAR ÇOK İLGİMİ ÇEKİYOR... PAYLAŞIMLAR ÇOK YARALI OLUYOR... 2. KIZIMA HAMİLE BİRİ OLARAK BİLGİLERİ TAZELEMEK ADINA BLOĞUNUZU TAKİBE ALDIM... BEN DE BEKLERİM... SEVGİLER....

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.