Cumartesi, Ağustos 20, 2011

Nil' in Yeni Cicileri

image

image

Dün Ortakent' teki Kipa' ya gittik. Daha önce girmediğim bir market olduğu için ürün çeşitliliğine şaşırdım. Dolaşırken bebek giyim reyonuna da göz attım. İyi ki bakmışım çok iyi indirim yapmışlar. F&F diye bir markanın ayrıca Disney' in ürünlerini satıyorlar ve fiyatlar çok uygun.
Şöyle örnek vereyim: beyaz kapüşonlu hırka 12, üçlü badi 9, üçlü patikli tulum 15 lira.
Yakınlarınızda varsa bakmanızı öneririm.

21 yorum:

  1. Kipa'nın çocuk giyim ürünlerini bende oğlum için çok kullandım özellikle 0-2 yaş harika kıyafetler var ya da çok küçük oldukları için bana öyle geliyordu

    YanıtlaSil
  2. sevgili laçin kipa bebek ve çocuk giyimde çok iyi bende yaklaşık beş ay evvel farkettim malum :) özellikle indirimlerde alışveriş yapmanın zevki paha biçilemez :D özellikle kot guruba bakmanı öneririm çok yumuşak ve genelde içinde penye ya da yumuşak kumaştan astar var.ürünleri de kaliteli üstelik. ara ara bakmak gerek. genelde mothercare çizgisinde çalışıyorlar.
    Nil kuzucuk iyi günlerde, güle güle giysin inşallah tüm cicilerini....

    YanıtlaSil
  3. Nedense minik olanlar daha hos gozukuyor insana :)

    YanıtlaSil
  4. Ben hic bilmiyordum, dun kesfettim :) evet mothercare tarzi ama fiyatlari ucte biri neredeyse

    YanıtlaSil
  5. Kipa İng,nin Tesco mallarını satıyor burada, bu kıyafetler de o marketten sanırım ve ben de hamileyken keşfetmiştim. Gerçekten süperler, mothercare den şaşmazdım ama artık kipa dan da ara ara alıyorum ve fiatları gerçekten inanılmaz. Nil gerçekten de harika büyüyen bir bebek, keyfini çıkarın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Evet Tesco yazıyor barkodunda. Ara ara bakmak lazim gercekten

    YanıtlaSil
  7. birkaç ay önce büyüttüler bodrumdaki kipayı bu kadar bol çeşit yoktu öncesinde.. şimdi çok fazla seçenek var..sık sık uğruyorum bende indirim zamanlarında çok güzel şeyler denk geliyor.. hele 1 yaş gurubu ve öncesi çok şık..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. VespaGirLMakeup20 Ağustos 2011 15:26

    Halen Bodrumdayım ve geçenlerde ben de Kipaya gittim. Gerçekten de bir dolu şey var İstanbulda resmen hepsini bir arada görmek mümkün değil. Güle güle kullan canım. Bizim 13 aylık tosuna da baktık ordan (:

    YanıtlaSil
  9. Çokk tatlı bunlar:)Kipaya ara ara bakıyorum.Pijamalarını filan çok seviyorum.2 ay sonra doğacak olan bebişime kıyafet alıyorum bu aralar, Kipayı unutmuştum,aklıma getirdiğin için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  10. Güzel günlerde giysin şeker Nil..

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar da yakınımıza gelmişsiniz :) Ben sürekli bakıyorum kipanın çocuk kıyafetlerine. Arada baya güzel şeyler oluyor, stokları eritmek için epey de indirim yapıyorlar.Özellikle erkek çocuklara çok şık kazaklar, hırkalar oluyor ki, onlara farklı şeyler bulmak gerçekten zor :)

    YanıtlaSil
  12. Ooo sonbahar sezonunu getirmissiniz bile. Iyi gunlerde giysin.

    YanıtlaSil
  13. F&F ingilteredeki tesco marketlerinin giyim markasidir. gercekten cok kaliteli urunleri vardir. Ben de ogluma ve kendime Londra'da yasarken cok alisveris yapardim. www.tesco.co.uk

    YanıtlaSil
  14. iki ay sonra kızım dünyaya gelecekinşallah,ben de bir kipaya uğrayayım,Nil'in cicileri çok güzelmiş,iyi günlerde kullansın annesi:)

    YanıtlaSil
  15. Cok tesekkurler lacin boyle faydali seyler paylasiyorsun ya bende dun gidip baktim senin yazindan sonra (ki hic girmezdim kipaya) harika seyler aldim kizima bi o kadarda ucuz:))) coook tesekkurler yeni paylasimlarini bekliyorum dort gozle

    YanıtlaSil
  16. Kipa'nın bebek reyonu cok guzeldir. MC ayarındadır tekstilleri. Nilpot gule gule giysin ve geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  17. Merhaba ben sling yada mei tai almayi dusunuyorum kizim 5 aylik gecmi kaldim kizim 7 kg ne onerirsiniz???

    YanıtlaSil
  18. Bence gec degil. Kg da onemli ama hareketlenince zaptetmesi cok daha zor. Mei tai de bile ters donmeye calisiyor Nil, sling de hic tutamiyorum.
    O yuzden bence mei tai alin, slingi kisa sure kullanirsiniz ancak.

    YanıtlaSil
  19. merhaba sayfanızı çok beğeniyorum ne zamandır takip ediyorum

    YanıtlaSil
  20. bi süre ara verdim bende bebek bekliyorum inşallah nil gibi tatlımı tatlı bi bebeğim olur benimde sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  21. Merak etme, en tatli bebek senin olan oluyor. Hep de oyle kalacaklar bence

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.