Salı, Mart 01, 2011

Yine Yasak yine yasak


Daha önce de yapıldı...
Yine yapılıyor, sebep yine aynı. İzinsiz maç yayını yapan bloglara yasal işlem yapılması yerine tüm blogger uzantılı adresler engelleniyor.
Blogunuz olsa da sadece okuyucu da olsanız sesinizi duyurabilirsiniz. facebook sayfasına buradan üye olabilir, twitterda #blogumadokunma yazabilirsiniz. Elimizden geleni yapmak lazım.

10 yorum:

  1. icimemi dogdu bilmiyorum.eski blogumu yenisiyle degistirdim,eskiyi silemedim bugün bir türlü..ve simdi bunu gördüm...yedeklemis oldum yani sanirim...umarim kimsenin bloguna dokunulmaz ve bu haber gercek degildir

    YanıtlaSil
  2. Çok can sıkıcı.. bende 1 ay kadar ulaşamamıştım bloğuma.. umarım bi çözüm bulabilirler bu saçmalığa..

    bloğumdan ödülünü alır mısın tatlım.. :)

    YanıtlaSil
  3. hep yasak hep yasak :(
    bloguma bloglara dokunmasınlar :(

    YanıtlaSil
  4. kimseler yok.ben son anda w.press e geçtim. çok üzücü:(((((

    YanıtlaSil
  5. Yazık çok yazık... Yasal olmayan blogları engelleyeceklerine tüm blogger sitelerini kapatmalarına anlam veremiyorum.. Bu zihniyet hep böyle mi gidecek...
    Ben bloger kullanıcı değil okuyucusuyum okadar severek takip ettiğim arkadaşlarım vardı ki ...İnş. yeterli sayıya ulaşırızda yasak ortadan kalkar !!!

    YanıtlaSil
  6. Merhaba! Problem yasayan arkadaslar benim sayfamda olan çözüm yolunu deneyebilirler. http://eviminkosesi.blogspot.com/2011/03/blog-magdurlari-icin-cozum.html Isinize yaramasi umudu ile.. Emine

    YanıtlaSil
  7. cnm nasıl gireceğiz bloglara şimdi??

    YanıtlaSil
  8. Merhaba benimde iki blogum var mahkeme kararı ile engellendi yazısı karşıma çıkıyorve çok üzüldüm benim ve bir çok kişinin suçu nedir? Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
  9. Uğurböceği3 Mart 2011 12:27

    Ne kadar korkunc bir durum, herkesin emegi bir kac kisi yuzunden zarar goruyor.Ben bloglara hala girebilenlerdenim,umarım dostlukların kuruldugu,harika bilgiler ve oneriler edinilen bu guzel bloglara uygulanan bu anlamsız durum ortadan en kısa zamanda kalkar.
    Bu arada senelerdir blog takip ederim ilk yorumumu yazmam bu vesile ile olacakmıs...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.