Salı, Ocak 11, 2011

Kavuştuk


7 Ocak Cuma günü sabahı 3040 gr. pembe-beyaz bir küçümen olarak dünyaya geldi kızımız. Twitter arkadaşlarım zaten haberdar oldular, iki arada bir derede iki tane mesaj yazabildim oradan. Hem twitter üzerinden, hem bugün bakabildiğim maillerle, telefon ve mesajlarla ulaşan herkese teşekkür ediyorum.
Hastaneden pazar sabahı çıktık, gerçi doktorum cumartesi akşam bile istersem çıkabileceğimi söyledi ama ben bir gece daha kaldım. Evde birbirimize alışmaya çalışıyoruz, zorluklarında bahseden herkesin yerden göğe kadar hakkı varmış. İki acemi birbirimize bakıp doğru şeyleri yapmaya çalışıyoruz işte.

Doğumum çok şükür çok iyi geçti, epidural sezeryandı daha önce yazmıştım. Bu başta benim tercihimdi, yasalarla hala tercih yapabiliyorken seçim şansımı kullandım. Normal doğumun muhteşem bir şey olduğunu çok yakın bir arkadaşımda tanıklık etmiştim ama ben kendimde o cesareti bulamadım. Hele son zamanlar yaklaştığında kafamdaki binlerce kaygı ve endişeyi doktoruma anlatınca, o da normal doğumu desteklemesine rağmen beni zorlayamayacağını söyledi, kararı bu şekilde verdik. 

Epidural çok ilginç bir şey, ama baştan söyleyeyim herkesin yapabileceği bir şey değil bence. Aklında soru işaretleri olanlar mutlaka hem kendi doktoruyla hem de anestezi uzmanıyla görüşsünler. Epiduralin uygulanması eğer ne yapacağınızı biliyorsanız aslında çok kolay, sadece bel bölgenizi iyi çalıştırabiliyor olmanız lazım. Özellikle pilates veya yoga yapanlar hiç zorlanmayacaklar. Benimki çok kolay yapıldı mesela. 
Epiduralin uygulanmasının dışında ameliyat ortamının her şeyini görecek olmanıza kendinizi hazırlamanız lazım. Benim doğumumu yaptığım hastanenin ameliyathane kısmı çok büyük ve birçok ameliyathaneden oluşuyordu, şöyle diyeyim uyanma odasındaki herkesi, karşı ameliyathaneyi, koridordan giden diğer hastaları her şeyi gördüm. Tabii ortam bu şekilde olunca eşimi almadılar yanımda, girerken çok moralim bozuktu ama ortamı görünce onun kaldıramayacağını düşünerek en hayırlısı olduğuna kanaat getirdim. 
Ameliyat kısmını çok anlatmayacağım ama şöyle diyeyim acı hissetmiyorsunuz ama her şeyi hissediyorsunuz. Doktorum muhteşemdi, beni ameliyat esnasında "birazdan başlıyoruz" diyerek kandırmaya çalıştı ama o sırada Nil dışarı çıkmak üzereydi, hissediyordum. Sonra adımı cingöz koydular :))
Ama bebeğin çıktığı andaki ilk ağlamasını duymak, temizlenirken ilk kez görmek ve yanıma getirdiklerinde gözlerini açıp bana bakışını görmek için her şeyi yaşamaya değerdi. O kadar güzeldi ki o an. Neyse ki kamerayı vermiştik girerken o anlar video olarak kayıt altında.

Şimdilik bu kadar yazı yeter, birazdan uyanacak minnoş. İnşallah başta Caramel olmak üzere bu konuyu merak edenlere biraz da olsa yardımcı olmuştur.
Birbirimize alışıp düzenimizi kurunca tekrar görüşmek üzere...

274 yorum:

  1. Allan analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah. Günlerdir merak ediyordum nasıl olduğunuzu, iyisiniz çook sevindim. Bir anne olarak gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. TEbrik ederim dünyanın en muhteşem duygusuyla sende tanıştın..

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun laçincim analı babalı büyüsün... eminim nil de annesi gibi güzeldir:)

    YanıtlaSil
  3. Hayirli olsun ,Allah size bagislasin..

    YanıtlaSil
  4. Ne guzel bir haber bu :)) Sansı bol, omru uzun olsun Nil bebegimizin.Sevgiler..

    Sinem

    YanıtlaSil
  5. çok güzel... minik parmaklara bak, tırnakları nasılda muntazam.Allah nazarlardan korusun.Maşallah :)

    YanıtlaSil
  6. gözün aydın tebrik ederim, ne kadar güzel ne kadar özel birşey bu böyle yaklaşık 2 ay sonra bende inşallah yaşayacağım o anları, minik kızımı kucağıma alacağım inşallah...
    Allah analı babalı büyütsüt diyorum nazarlardan saklasın minik kızını

    YanıtlaSil
  7. Normal doğum çok daha iyi olurdu tabiki ama bu seçim meselesi.
    Çok sevindim ikinizinde sağlıklı oluşuna.
    Sağlıkla huzurla büyüsün Nil.

    YanıtlaSil
  8. Meraktan çatladım yaaa :) çok şükür iyi doğum gerçekleştirmişsin. her ikinizinde sağlıklı olmasıda çok güzel. Maşallah.. Allah analı babalı büyütsün. O minik eli öpüyorum. Kendinize iyi bakın..
    sEvgiler....

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı ugurlu olsun. Evin neşesi hoş geldinnn. Allahım analı babalı büyütsün.

    YanıtlaSil
  10. Twitter'dan tebrikte bulunamadım Laçin'cimi,ama öyle güzel anlatmışsın ki duygularına tanıklık etmek büyük mutluluk verdi banada.Çok çok iyi bir anne olacağını tahmin ediyorum ve minik Nil'i sağlıklı büyütmeni diliyorum canım:)

    YanıtlaSil
  11. Allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, seni de tebrik ediyorum. Günlerdir merak ediyorduk bu yazı iyi oldu

    YanıtlaSil
  12. Ben o minik elleri yerim yerim canım benim ya Allah sağlıklı uzuuuun bir ömür versin inşallah..

    YanıtlaSil
  13. COk cok cok hayırlı olsun, saglıkla mutlulukla buyusun insallah, huzur dolu bir omru olsun...

    YanıtlaSil
  14. canim tekrardan hayirli olsun! minik kiz cok guzel masallah!

    yazi icin cok tesekkur ederim, biraz da olsa korkumu yenmeme yardimci oldun.. daha sonra gaz ve diger problemler icin de fikrini alicam :)

    ikinizi de opuyorum!

    YanıtlaSil
  15. İkinizinde iyi haberlerini almak çok güzel. Çok çok tebrik ederim. Ailenizin yeni üyesi Nil hanıma Hoşgeldin demek istiyorum.Allah Nil'e sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.

    YanıtlaSil
  16. ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN.SAGLIKLA BUYUT

    YanıtlaSil
  17. lacin cumartesi ordaydım.. odalara söyle bi bakalım dedim esime.. tabi ki aklımda sen de vardın. kapıda nil icin yaptıgın o guzel süsü gordum.. icerden cocuk sesleri ( sanırım 4-5 yas civarı olabilir)filan geliyordu.. girmedim ama sana icimden tebrik ve dualarımı gönderdim.. sonra camekanlı bolumden bakımı yapılan bebekleri izledim.. gözlerim doldu..
    tekrar tebrik ederim canım,allah bundan sonrasını sağlıcakla ve kolaylıkla gecirmeyi nasip etsin.. hayırlı bir evlat olsun kuzucuk.. sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. çok ama çok mutlu oldum tebrik ederim allah analı babalı büyütsün canım

    YanıtlaSil
  19. maşallah maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömrü olsun Nil'in :)

    YanıtlaSil
  20. İşte evinizde çiçeklerin en muhteşemi açtı.Güle güle büyütün:)

    YanıtlaSil
  21. Minik Nil hoşgelmiş sefalar getirmiş, seninde iyi olmana sevindim, sevgiler :))

    YanıtlaSil
  22. canım hayırlı olsun bebeğin....seninle 2007 de internet üzerinden gelinlik araştırması yaparken tanışmıştım....hatta yelda işlekeli sen önermiştin.ben o sırada k.maraşta öğretmendim...daha sonra evlenip istanbula yerleştim ve seni takibe devam ettim.....şimdi allah size bağışlasın bir kızının oldu;hayırlı oılsun meleginiz.....laçincim doğumu hangi hastahanede yaptın peki?

    YanıtlaSil
  23. Laçinim canım güle güle büyüt, allah uzun ömürler, sağlıklı mutlu huzurlu hayatlar nasip etsin yuvanıza. Öpüyorum kocaman
    Tülay

    YanıtlaSil
  24. Güle Güle büyüt bebeğini, resimlerini de bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  25. Ahhhhhhhhh muhteşem bir an olmalı!!!! Seni ve eşini tebrik ediyorum Laçinciğim, minik Nil'e de aramıza hoşgeldin diyorum :) Çok mutluyum senin adına, kocaman öpücüklerimi gönderiyorum güzel anne ve prensesine :)

    YanıtlaSil
  26. okurken gözlerim doldu gerçekten sanki birazdan bende bir bebek sahibi olacakmışım gibi hissettim okadar güzel anlatmışsın ki içinden geçenleri.artık zorlu ve de heyecanlı bir süreç başlıyor sizin için evin içi daha da neşeli olacak ne kadar güzel.
    hep birlikte mutlu olun bebeğiniz evinizin neşesi ağzınızın tadı olsun.

    ♥♥♥Hoşgeldin Nil bebek ♥♥

    YanıtlaSil
  27. Maaşallah! Allah analı babalı büyütsün blogger aleminin yeni bebişini :))

    YanıtlaSil
  28. Merhaba Laçin,
    blogunu uzun zamandır zevkle takip ediyorum. Gözünüz aydın. Minik kızına uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim.

    YanıtlaSil
  29. Laçin'cim blogunu sen bekarken takip etmeye başladım daha sonra evlilik hazırlıklarını,evliliğini,hamileliğini ve sonunda çok şükür ki minik bebeğine kavuştuğunu gördüm.Blogundan ablama bahsetmiştim ve hamileliğinle ilgili tüm gelişmeleri doğumunu biliyo musun bugün Laçin şunu şunu yazdı,Laçin bebişinin odasını pembe beyaz yeşil hazırladı,Laçin bugün doğum yaptı diye anlattım hep sanki bi arkadaşımmışsın gibi:)
    O kadar mutlu oldum ki bebişine kavuşmana...Umarım bir ömür boyu eşin,sen ve bebişiniz çok çok mutlu,sağlıklı ve sevgi dolu yaşarsınız.Bebişinin minik ellerinden öpüyorum ve seni tebrik ediyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  30. ŞUAN OKURKEN BİLE BENİM GÖZLERİM DOLDU MAŞALLAH DİYORUM RABBİM SANA
    GELİN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖSTERSİN
    SAĞLIK SIHHAT VERSİN HER İKİNİZE DE ....:)

    YanıtlaSil
  31. ŞUAN OKURKEN BİLE BENİM GÖZLERİM DOLDU MAŞALLAH DİYORUM RABBİM SANA
    GELİN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖSTERSİN
    SAĞLIK SIHHAT VERSİN HER İKİNİZE DE ....:)

    YanıtlaSil
  32. hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla mutlu uzun ömürler diliyorum bebişe

    YanıtlaSil
  33. laçincimm, allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, gözüm blogundaydı haberini almak için çok sevindim.

    aylin

    YanıtlaSil
  34. inanılmaz bir şey:) Maşallah..

    YanıtlaSil
  35. laçincim ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını :)) allah güzel kızın nil'i ve seni nazarlardan korusun çok tatlısınız maşallah :)

    YanıtlaSil
  36. Ah canım benim tebrik ederim.Allah anneli babalı büyütsün nazarlardan korusun.Bende merak ediyordum çok sevindim.Nihayet kavuştunuz kızınıza...

    YanıtlaSil
  37. Çok güzel herşey çok kolay geçmiş. Şükür sağlıklı doğmuş...
    Cnm bebeğinle güzel günlere... Öp benim içinde... :)))

    YanıtlaSil
  38. evli olmama rağmen ,yazını okurken gözlerim doldu çok..cok guzel bır hıs oldugu cok bellı..twitterdan da yazdım ama hayırlı ugurlu olsun nil bebegınız..en guzel gunlerı onunla yasayın sıze mutluluk huzur saglık bereket getırsın..

    YanıtlaSil
  39. Günlerdir seni merak edip müjdeli haberi vermeni bekliyordum :) oh çok şükür almışsın bebeğini kucağına sağlıkla huzurla büyütün kızınızı bizide ihmal etmeee :)))

    YanıtlaSil
  40. Tebrikler,çok tatlı. Güle güle büyütün inşallah.

    YanıtlaSil
  41. Sevgili Laçin Merhaba,
    Bu muhteşem kavuşma anlarını Allah her isteyene nasip etsin inşalllah, Minik yavrunuz ve siz ailecek mutluluk ve sıhat içerisinde uzuuun seneler yaşayınız dilerim. Allah analı babalı; ve tüm sevdikleriyle bir ömür nasip etsin..Minik Nil'in de o miniş ve tatlı ellerini öpüyorum. Selamlar. Kolaylıklar dilerim. Handan Yiğit.

    YanıtlaSil
  42. hayirli olsun, tebrik ederim :))

    YanıtlaSil
  43. tebrikler..dünyanın en güzel anıdır, bebekle ilk karşılaşma. bir sürü doğuma girmiş birii olarak, halen hayatta beni en çok etkileyen andır..lohusalık, emzirme bebek bakımı gibi konularda yardımcı olabileceğiğm bir konu olursa , mutlaka bana emöail at.. sevrek sana destek olmak isterim... bebişinle resimlerini bekliyorum.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  44. Geçmiş olsun...Doğumda olduğunuzu tahmin etmiştim.Bi ömür güzel geçireceği bir hayat onun olur inşallahh...Doğum çok mucize bir olay.Hoşgeldi nil bebek:)))Sevgiler...
    seha

    YanıtlaSil
  45. Hoşgeldin minik prenses:) Anneye tutunan ellerini görmek ne güzel.

    YanıtlaSil
  46. geçmiş olsun laçincim ALLAH analı babalı büyütsün...evladınız hayırlı olsun ve nice güzel günler görsün...

    YanıtlaSil
  47. Hayirli olsun lacin twitterdanda yazdim burdanda yazayim istedim cok huzurlu bir yazi olmus umarim oylesinizdir.darisi benim gibi gun bekleyen tum anne adaylarinin basina

    YanıtlaSil
  48. Hep beraber çok mutlu olun. Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Kocaman sevgiler=)

    YanıtlaSil
  49. Siz anlattıkça kızımı kucağıma aldığım anı tekrardan yaşadım:)Ne güzel bir duygu..

    Allah analı babalı büyütsün küçük prensesinizi:)

    YanıtlaSil
  50. Gözünüz aydın.:) Allah acısını göstermesin.

    O pembiş parmakları yemek lazım :)

    YanıtlaSil
  51. harikasınız, maşallah..:)Allah analı babalı büyütsün

    sizle sürekli sayfanızı okumak dışında bağım olmamasına rağmen gözlerim dolarak okudum yazıyı..

    YanıtlaSil
  52. mrb lacin, bu yazilari okurken cok cok duygulandim... allah bagislasin, annali babali büyüsün, saglikli mutlu huzurlu ve basarili bir hayati olsun insallah....nil bebegi buradan kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  53. Merhaba,
    Harika haberi bekliyordum merakla bloğunuzu ilk günden beri takip eden biri olarak, allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. Bizim de henüz 13 haftalık bir misafirimiz var, inşallah kucağımıza almak nasip olur. Herşey gönlünüzce olsun,
    Tebrikler, sevgiler,
    Aysun

    YanıtlaSil
  54. laçin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sevindim ameliyatın rahat geçmesine umarım pek ağrın sızında olmaz ufaklıklar çok uyanık oluyo kısa sürede rutinini oturtup seni de alıştırır ve bu süreyi rahat yaşarsınız inşallah

    YanıtlaSil
  55. lacınn allah yavruna ve sana sağlık sıhhat vee mutlu bırr hayat yaşamayı nasıp etsın tabıı babacığıyla bırlıkte kaç gundurr bakıyordum,ne zman bu guzel haberı vereceksın dıeee,sankı çok yakın bır dostumun evladı olmuş kadarsevındım herşeyın yolunda olmasınada dıkkat et kendıne vee kucuk meleğine,allaha emanet ol lacıncığımmm

    YanıtlaSil
  56. Maaşallah NİL hanım ve size .Alışmak biraz sürüyor kendinize zaman tanıyın ;)

    YanıtlaSil
  57. hayırlı olsun, gözünüz aydın :)

    YanıtlaSil
  58. merhaba ,küçük nil' e hoşgeldin dünyamıza dmek size de hayırlı olsun demek istedim.benilk kez yazıyorum size..benim de blog dünyasına adım atmam minik nilin doğumu ile aynı zamanlara rastladı :) sizi ve yaptığınız güzel şeyleri takibediyordum zaten ama ilk kez bugün yazmak istedim benim de 5 yaşında bir kız çocuğum var.doğumunuzu anlatırken o günlere döndüm .allah yavrularımzıza sağlıklı mutlu uzun ömürler versin..sevgiler.

    YanıtlaSil
  59. hayırlı olsun lacin. Allah analı babalı büyütsün. eminim senin gibi tatlı bir kız olacaktır ;)

    YanıtlaSil
  60. Allah analı babalı büyütsün.Darısı bize olsun.Bzim doğumda perşembe günü.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  61. Çok sevindim :) Uzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun minik kızının.Hayırlı olsun.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  62. allah analı babalı, sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin. çokkkk mutlu oldum inan bana canım herşeyin yolunda gitmesi...mutluluğunuz daim olsun...

    YanıtlaSil
  63. Tebrik ederim Laçin Hanım...:)Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü olsun...

    YanıtlaSil
  64. ayy miss kokulu prenses gelmiş hoşgelmiş.. ne derler allah analı babalı büyütsün..

    YanıtlaSil
  65. Maşallah, Çocuk dünyadaki en güzel nimet. allah analı babalı büyütsün,küçük hanımı bol bol emzir.
    Selamlar, kolaylıklar

    YanıtlaSil
  66. çatladım meraktan çatladım...kaç kere aradım ulaşamadım güzelim yaaaa...aklıma neler geldi neler...neyse çok çok mutlu oldum iyi olduğunu okuyunca...şimdi evinin her köşesi süt kokuyordur iyice içine çek mutluluğun kokusu o...sevgilerr canım...
    dilşad.

    YanıtlaSil
  67. Allah analı babalı büyütsün ..Çook gzzel günlerini göstersin evladınızın size

    YanıtlaSil
  68. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün iyi günlerde inşallah küçük Nil'i kokluyorumm sevgilerimle

    YanıtlaSil
  69. Resmi ilk gördüğüm an gözlerim doldu... Anneliğin ne kadar güzel bir duygu olduğunu bir kez daha anladım.. Allah bir ömür boyu sağlıklı, sıhhatli, mutlu etsin sizi... Hiç ayrılmamanız dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  70. :D sağlıklı uzun mutlu bir ömrü olur inş :D

    YanıtlaSil
  71. Cook Gecmi solsun , Gözünüz aydin olsuuun . Simdi o Cennet kokuyordur. Allah anali babali büyütmeknasip etsin . Lacin cok hizli geciyor bu zamanlar tadini cikaar . Gögsünde uyutmanin keyfiniiii cikaar . Coook ama Cook hizli büyüyorlar . . .
    Yeni hayatinizda keyifli huzurlu bir dönem diliyorum

    YanıtlaSil
  72. hayırlısı olsun diyorum :)
    tüm bebek bekleyem blogger annelerine hayırlısı ile bebeklerini kucaklamayı nasip etsin Allah

    YanıtlaSil
  73. hayırlısı olsun diyorum :)
    tüm bebek bekleyem blogger annelerine hayırlısı ile bebeklerini kucaklamayı nasip etsin Allah

    YanıtlaSil
  74. LAÇİNCİM SENİ HER GÜN TAKİP EDİYORUM SAYFANI AÇIP O MİNİCİK ELİ GÖRÜNCE NASIL HEYECANLANDIM SANKİ YAKINIM DOĞUM YAPMIŞ DA YENİ HABER ALMIŞIM GİBİ BİRDEN HEYECANLANDIM İNŞALLAH SAĞLIKLI HUZURLU İNSANLIĞA FAYDALI BİR BEBEK OLUR.

    YanıtlaSil
  75. mutlu,sağlıklı uzun bir ömrü olsun sevgili Nil bebeğin,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  76. ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM ÇOK GÜZEL BİR OLAY.
    Yaşadıklarını ne güzel kaleme almışsın kendi yaşadıklarım aklıma geldi benim doğurduğum zamanlarda epidural bu kadar kolay yapılamıyordu ve meslekten olmama rağmen epidurala hiç sıcak bakamıyorum.neyse bunlar önemli değil önemli olan sizin için herşeyin güzel sonuçlanması yada güzel başlaması:))aslında bitmedi başladı değilmi hadi sana kolay gelsin Allah yardımcın olsun tatlım Allah analı babalı büyütsün sütünle kal,lohusalara öyle derler:))bye bye öpüldünüz

    YanıtlaSil
  77. Ömürlü olsun, sağlıklı olsun Nil bebek. okurken her zamanki gibi duygulandım. umarım annesi kadar tatlı bi bebek olur.

    YanıtlaSil
  78. Hayırlı olsun Laçincim..Allah analı babalı büyütsün..

    YanıtlaSil
  79. Merhaba Laçin,
    Seni hiç tanımamama rağmen blogunun müptelası olmuş biri olarak doğum sonrası ilk yazını merakla beklediğimden sabah akşam sürekli bloguna girip bakıyordum.Yazını ve o muhteşem şirin fotonuzu şimdi gördüm ve çok mutlu oldum.Sevincini ve coşkunu paylaşıyorum seninle.Gözünüz aydın, sevgiler...

    YanıtlaSil
  80. Hayirli olsun Lacin'cim, Nil'i ve seni sevgiyle kucakliyorum.

    YanıtlaSil
  81. Çok uzun zamandır takip eden dikiş ve kumaş delisiyim. Hergün bakarım sitene. Ama ilk kez yorum yazıyorum. Allah anneli babalı büyütsün. Duyguların en güzeli en tarifsizini yaşayacaksınız. Ne mutlu. Sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  82. Güzel annenin güzel kızına hoşgeldin:)

    YanıtlaSil
  83. Laçin'cim tebrik ederim! Allah anali babali büyütsün! Masallah minnos Nil'e!! =)

    YanıtlaSil
  84. Çok uzun zamandır takip ediyorum blogunuzu, hatta bir ara mailleşmiştik. Hamileliliğinizde fırsat bulup yazamamıştım. çok mutlu oldum sizin için:)) Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah...gülümsemelerle dolu uzun bir ömür diliyorum...

    YanıtlaSil
  85. Aaahh ahh Laçincim o düzenin kurulması biraz uzun sürüyor ama o günleri daha sonra tüm zorluklarına rağmen çok arıyorsun. Her anının tadını çıkar. Zorluğunun bile her anı güzel inan. Allah analı babalı büyütsün miniğinizi. İyi ki doğdu..

    YanıtlaSil
  86. Sizi birkaç aydır takip ediyordum.Kızınıza sağlıkla kavuştuğunuza çok sevindim.Analı babalı büyüsün. Benimde 16 aylık bir oğlum var.Çocuk sahibi olmak çok güzel.Babannem oğlum doğduğunda çocuk mükafatı içinde olan en büyük imtihandır demişti.Yorulduğumda bunu düşünüyorum.Her anın değerini bilmemiz dileğiyle....

    YanıtlaSil
  87. selam lacin cok sevindim bebegini kucagina aldigina..ALLAH guzel bir kader cizer ona insallah ve ismiyle yasamak nasip etsin..Sen kurtuldun darisi benim basima artik...Annelik yakismisdir eminim..Kendine ve Nil bebege iyi bak..Yeni dunyalimiz,gunahsiz melegimiz Nil hosgelmis .....

    YanıtlaSil
  88. Gözünüz aydın.Allah sağlık ve sıhhatle,analı babalı,sizlere ve vatana hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin

    YanıtlaSil
  89. hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün:) Minicik elli prenses mis gibi kokuyordur şimdi :)
    Maşallah diyelim nazar değmesin!

    YanıtlaSil
  90. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı,uzun ömürler versin. Bir kız bebek doğduğu eve bereket getirirmiş, size de getirsin.
    Bu minik doğuştan manikürlü mü doğmuş ne:)

    YanıtlaSil
  91. Ne zaman yazacaksin diye hergun kontrol ediyordum. Iyi olmaniza sevindim. Gozunuz aydin. Hep beraber cok uzun ve mutlu bir yasam dilerim.

    YanıtlaSil
  92. Laçin sanki teyze oldum:) Bu postunu okumak beni çok mutlu etti. Bir çocuğun doğumu mucize gibi. Sen mucizene kavuştun. Tekrar tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  93. ilknur ve eren11 Ocak 2011 13:06

    canımmm,

    bu duyguyu yaşadığın için çok mutluyum, dilerim rabbim tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın. Benimde 7 aylık bebeğim var ve senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum, her gün girip baktım senden haber varmı diye şimdi görünce çok sevindim. Bu arada keçeden patikleri yaptım çok güzel oldular :) Nil bebeğe hayatı boyunca mutluluk, sağlık ve şans diliyorum. Benim için kokla lütfen.
    Sevgiler
    İlknur Er İlgar/ ilknur ve eren

    YanıtlaSil
  94. dünyanın en üzel elleri... bizimde kızımla böyle bir fotoğrafımız var ve her ay çekiyoruz el ele... dünyanın en güzel mutluluğu anne olmak tebrikler sizde bu kutsal görevi üstlendiniz... her gün baktım acaba nil bebek ne aman gelicek diye... şimdi içim rahat (anne olduktan sonra başlayan bir alışkanlık doğum yapacakları merak etmek ve dua etmek :) bol bol tadını çıkarın bu güzel günlerin zira daha eğlenceli zamanlar bekliyor sizi. ama bizimlede paylaşın prensesi :)

    YanıtlaSil
  95. haydi canımcım hayırlı olsun.çok sevindim tüm hamileliğin boyunca izledim seni zaten..aklım da sendeydi ne yaptı acaba diye..çokk teşekkürler bebişinle,kocişinle hayırlı mutlu bir ömür yaşayasın inşallah...

    YanıtlaSil
  96. merhaba..allah anali babali buyutsun..guzel gunlerde saglikla sihhatle buyut evladini...gozun aydin olsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
  97. ay maşallah ya, minik kızınıza sağsalim kavuşmanıza çok sevindim:)

    YanıtlaSil
  98. Gerçekten bu yazıyı sabırsızlıkla bekliyordum ne oldu acaba 7 ocakda bugun dogacak dogmustur hastanededırler falan ....:)Allah bağışlasın çok büyük bir mutluluktur eminim, henüz bir bebeğim yok:)En kısa zamanda benim ve bebişi olmayanların başına:)

    YanıtlaSil
  99. Laçin merhaba,
    bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun:)))
    İnşallah annesiyle babasıyla sağlıklı,mutlu bir ömrü olur...
    Anneme de blogunda birşeyler göstermiştim,o da bebekten haberdar..ve güzel dileklerini iletiyor :))
    Kendinize iyi bakın!görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  100. Allah anali babali büyütsün Insallah. Haytinda güzel günleri hic eksik olmasin ömrü güzelliklerle dolu dolu gecssin:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  101. çok çok çokkk tebrik ederim ömrü mutlulukla huzurla geçsin inşallaa.

    YanıtlaSil
  102. Güzel elleriniz hiç ayrılmasın birbirinden. Sağlıklı bir ömür diliyorum..

    YanıtlaSil
  103. EN SON SATIRI OKURKEN GÖZLERİM DOLDU BENDE 9 AYLIK BİR BEBEĞE SAHİP BİR ANNE OLARAK.GERÇEKTEN YÜREKTEN SEVGİLER GÖNDERİYORUM SANA ÖZLEM ÇELİK KIRCA

    YanıtlaSil
  104. LAçincim hayırlı,uğurlu,mutlu,huzurlu hayatlar diliyorum hepinize.Fotolarını bekliyoruuz :))

    YanıtlaSil
  105. Hoşgeldin bebek. Ömrün uzun olsun. Allah analı babalı büyütsün.
    Pamuk ellerinden öperim.

    YanıtlaSil
  106. Allah analı babalı büyütsün Laçincim. Sağ sağlim kurtulduğunuza sevindim..

    YanıtlaSil
  107. Sizi herzaman uzaklardan takip eden birisi olarak sizi tebrik ediyorum..Allah anali babali buyutsun...

    YanıtlaSil
  108. Benim doktorum tavsiye etmemişti epidurali o yüzden sezeryan oldum ben ama sanırım dayanamazdım da :(( Dediğin gibi hiç kolay bişey değil herşeyin sen kendindeyken olması.. Epidurali abimin eşine yapmışlardı ama son anda ameliyathanede dr karar verdiği için çok pişman olduk biz :( Kendine gelmesi hiç kolay olmadı çok etkilenmişti.. Hatta dr'u falan itmiş o şokla :( O yüzden iyi düşünmek gerek..

    Nil'in sağlıkla doğmasına çok sevindim Laçincim. Siz birbirinize alışın, koklaşın rahat rahat.. Biz buralardayız..

    YanıtlaSil
  109. Merhaba,
    Çok tebrik ederim.Gözlerimiz yollarda kalmıştı valla.Bebişinle bol mutlu günler dilerim.Herşeyin iyi gitmesi ne güzel.Sorunsuz ve rahat bir doğum yaşamana sevindim.İşallah bir an önce büyüdüğünü de hep beraber görürüz Nil bebişin.

    Sevgiler.Fatiye.

    YanıtlaSil
  110. Çok tebrik ederim...Hoşgeldi Nil;) En güzel günler O'nun ve sizin olsun;)

    YanıtlaSil
  111. allah analı babalı büyütsün sıhhatle ve sevgiyle maşallah pamuk ellere GeCe

    YanıtlaSil
  112. Hayırlı olsun, iyi günlerde büyüt bebeğini..Allah sizi korusun ve birbirinize bağışlasın.

    YanıtlaSil
  113. sevgili laçin,
    çok çok sevindim. Allah analı babalı sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin yavruna. talihi hep açık, yüzü de senin gibi güzel olsun.
    dilek

    YanıtlaSil
  114. Gozunuz aydin Lacin,
    cok sevindim bu kadar keyifli yasadigina bu deneyimi...Nil hanimla basbasa guzel gunler -uzun uykulu geceler dilerim,emzirme ilgili yardima ihtiyacin olursa lutfen yaz elimden gelen yardima hazirim,bir de simdiden gece kalkmalarinizda los isikta kalin gece gunduzu bilmesinde cok faydasi oluyor
    sevgiler
    Pinar

    YanıtlaSil
  115. Maşallah Laçin hnm size de bebişinize de. Ameliyatınızın güzel geçmesine çok sevindim. İnşallah bundan sonraki dönemleri de çok rahat geçirirsiniz. Nil bebeğin büyüyeceği günleri de merakla bekliyorum.. Sevgiler

    YanıtlaSil
  116. tebrik ederim hayırlı olsun:) allah analı babalı büyütsün inş..

    YanıtlaSil
  117. Gözünüz aydın. Size geçmiş olsun bebeğinize hoşgeldin dilyorum. Allah nazarlardan saklasın inşallah.

    YanıtlaSil
  118. hoşgeldin güzel nil ve hayırlı olsun laçin :)

    YanıtlaSil
  119. Allah sağlıklı, analı-babalı ve mutlu bir ömür nasip etsin Nil'e ve sizlere. Gözünüz aydın :)

    YanıtlaSil
  120. Çook sevindim Laçincim, sağlıkla büyüsün Nil bebeğimiz :)

    YanıtlaSil
  121. sağ sağlim birbirinize kavuştuğunuz için sizin adınıza çok mutlu oldum. ayın 7'sin den beri merak halindeydim. bu postu paylaşmanız çok iyi oldu. Allah inşallah benim de oğluma sağlıklı bir şekilde kavuşturmayı nasip eder. Umarım Nil'le hayatınız daha renklenir ve hep güzel günler yaşarsınız.

    YanıtlaSil
  122. bebişinle mutlu mesut günlerin olsun:) çok geçmiş olsun:) darısıda isteyenlere olsun;)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  123. hayırlısı olsun laçincim güzel haberlerini bekliyordum:)
    çok ama çok sevindim.
    analı babalı büyütün fıstığı :)

    YanıtlaSil
  124. geçmiş olsun bebeğini almışsın kucağına Allah analı babalı büyütsün inşallah..

    YanıtlaSil
  125. adını aldığı nehir kadar bereketli ve uzun ömürlü olsun bebeğin...sana da geçmiş olsun laçincim...

    hatice..

    YanıtlaSil
  126. Hayırlı olsun Laçin, güzel bir doğum geçirmene ve minik Nil'e sağlıkla kavuştuğuna çok sevindim. Birbirinize alışınca her şey daha da güzel olacaktır. Allah analı babalı büyütsün:)))

    YanıtlaSil
  127. O minik ellerin sahibi eminim dünyalar güzeli bir kızdır...Maaşallah diyorum bebişe.Hayırlısı ile büyüsün bebeğiniz Laçin...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  128. HAYIRLI UGURLU OLSUN, SANSI, BAHTI ACIK OLUR INSALLAH.COK SEVINDIM ADINA.

    YanıtlaSil
  129. sağlıkla ve güzellikle büyüsün inşallah :)

    YanıtlaSil
  130. Gözün aydın sevgili Laçin, hoşgelmiş dünyaya minik bebeğin :) kızımla adaş olmuşlar :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  131. Hoş geldin Nilcik :)

    İkinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim...
    Herşey zamanla rayına oturacak hiç merak etmeyin..
    Bir birinize alışacaksınız..

    Bu arada bende kızım Nil'i epidural sezeryan ile dünyaya getirdim..
    Bende sizin gibi sorunsuz ve rahat bir ameliyat geçirdim..
    Ama herşeyi görmek herkesin kaldıracağı birşey değil orada olanları diğer ameliyatları kapılar açıldıkça görmek :)
    Doğum yapacak arkadaşlarıma anlattım ama zorlamak istemediğim için seçimi kendilerinin yapması gerektiğini söyledim..
    Malesef zor bir doğum oldu onlar için .
    Doğum yapacak olan arkadaşların gözleri korkmasın ama kendi yapılarını bildikleri için yazılanları okuyup karar vermeleri gerektiğini düşünüyorum..
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  132. ooo çok şükür :) günlerdir bloga gir çık yapıyordum haber var mı diye. :) çok mutlu oldum :) adaşım hoşgelmiş :)

    YanıtlaSil
  133. Laçinciğim, çok duygulandım Allah uzun ömürlü etsin ,hayırlı evlat olsun canım kalbimden gelen en güzel dileklerim senin için sevgiler.

    YanıtlaSil
  134. Lacin hanim ALLAH anali babali saglikli büyütmek nasip etsin sizede gecmis olsun ANNE cok güzel bir duygu anlatilmaz bir duygu ALLAH herkese anne olmayi nasip etsin

    YanıtlaSil
  135. Allah analı babalı büyütsün.Ayrıca verdiğin bilgiler ve yaptıkların çok güzel.Bebeğin çok şanslı senin gibi bi annesi var.

    YanıtlaSil
  136. tebrik ederim...9aydır bende merakla takip ettim sizi..sağlıkla, mutlulukla büyütün bebeğinizi, nil'inizi..demet..

    YanıtlaSil
  137. Tebrikler allah anali babali büyüksün insallah simdi onun kokusuna doyum olmazda :) Rabbim uzun ömürler versin kizina sizinle birlikte :)

    YanıtlaSil
  138. Sağlıkla mutlulukla uzun yıllar beraber olun inşallah

    YanıtlaSil
  139. allah anali babali buyutsun canim bu guzel dogumun darisi basima insallah bizde bebek bekliyoruzda:)
    nili op bizim yerimize sevgiler
    esra

    YanıtlaSil
  140. Allah analı babalı büyütsün,gözünüz aydın.
    Cok sevindim dogumunuzunda guzel geçmesine:)Nil bebek hoşgelmiş sefa gelmiş:)sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  141. Tebrikler,Allah analı babalı büyütmeyei nasip etsin,yüzünüzü her daim güldüren bir evlat olur inşallah,merakla beklemekteyim Nİl hanımı:))

    Takipteyiz biline.

    YanıtlaSil
  142. Allahım nazarlardan korusun ,çok şükür benimde aklım sendeydi

    YanıtlaSil
  143. hadi gözün aydın hayatım. allah saglıklı sıhhatli huzurlu büyütmek nasip etsin. melege hayırlı yazılar yazsın. hoşgelmiş minik melek. kokla benim için gıdısınan.

    YanıtlaSil
  144. Laçin'ciiiim; sen şimdi bir annesin öyle mi :) Bu hep çok ilginç ve mucizevi gelmiştir bana, inanılması imkansız bir şey anne, baba olmak ve doğum yapmak.
    Allah sağlıklı, uzun, mutlu bir hayat versin Nil'e. Acısını göstermesin, analı, babalı büyüsün.
    Bunlar ilk duygularım.
    Öpüyorum Nil'i o minicik ellerinden..
    Seni ve eşini kutluyorum..

    YanıtlaSil
  145. kızın ve sana mutluluk ve sağlık diliyorum resimlerini bekliyoruz

    YanıtlaSil
  146. ne kadar mutlusunuzdur siz şimdi, bir o kadar da karmaşık.. doğum yaptığım gün geldi aklıma, ah ahhh...

    sağlıkla büyüsün minik kuş.. sevgiler...

    YanıtlaSil
  147. kuzuuu minik ellerini yerim onun:) bebeğini ilk gördüğünde hissettiklerini okuduğumda çok duygulandım allah bana da nasip etçek inşallah o hisleri yaşamayı. canım tekrar tebrik ediyorum seni, eşini ve tüm aileni alla analı babalı büyütsün:)h

    YanıtlaSil
  148. Çok tebrik ediyorum, bebeğinizle birlikte en güzel günler sizin olur inşallah :)

    YanıtlaSil
  149. Tebrikler. Bebeğinizle beraber sağlık ve mutluluk dolu yıllar dilerim.

    YanıtlaSil
  150. demin yazdığım yorum geldimi anlayamadım o yüzden bir daha yazıyorum.

    yerim onun minik ellerini ben:) bebeğin dünyaya geldiği zaman hissettiklerini okurken çok duygulandım allah bana da nasip eder inşallah aynı şeyleri hissetmeyi.canım seni, eşini ve aileni tekrar tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallah:)

    YanıtlaSil
  151. sağlıklı mutlu huzurlu aklı başında uzun ömürlü kaderli kısmetli bir insan olsun inşallah küçük nil. gözünüz aydın. ayrıca da geçmiş olsun.

    nazan

    YanıtlaSil
  152. Maşallah ikinizede analı babalı, sağlıklı, mutlu ve çok yaşasın güzel bebek. Şansı bol bahtı açık olsun. Tebrik ediyorum Laçin sana da çok geçmiş olsun canım...

    YanıtlaSil
  153. Gülnur
    Hayırlı olsun.Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.Doğumun güzel geçmesine sevindim.Her anne için unutulmayacak anlar.Hele o ilkler, hiçbir şeye değişilmez.Sakın merak etme iç güdülerinle herşeyin üstesinden geleceksin, keyfini çıkar her anın.

    mavibirbulutolsam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  154. Gülnur
    Hayırlı olsun.Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.Doğumun güzel geçmesine sevindim.Her anne için unutulmayacak anlar.Hele o ilkler, hiçbir şeye değişilmez.Sakın merak etme iç güdülerinle herşeyin üstesinden geleceksin, keyfini çıkar her anın.

    mavibirbulutolsam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  155. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN INSALLAH.
    BENIMDE DAHA IKI HAFTAM VAR, VE NORMAL DOGUM BENIMKI BENDE AMELIYATDAN KORKUYORUM. MUTLULUKLAR DILERIM.
    ALMANYADAN YASEMIN

    YanıtlaSil
  156. Çok güzel bi resim bakıp bakıp maşallah diorum :)) çok güzel MAŞALLAH

    YanıtlaSil
  157. maşallahh maşallahhhh çok sevindim çok duygulandım...
    allah analı babalı büyütsün...

    YanıtlaSil
  158. Laçincim, tekrar tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Fotoğrafları bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  159. Allah analı babalı büyütsün inşallah...

    YanıtlaSil
  160. Gül Göktuna11 Ocak 2011 17:41

    Bebeğiniz,sağlıklı,ömürlü ve hayırlı evlat olsun,size de geçmiş olsun dileklerimle.
    Gül Göktuna

    YanıtlaSil
  161. Harika Laçin sonunda yazdı :)
    14 gözle bekliyodum,iyi olmanıza sewindim..

    Mrs.Julia

    YanıtlaSil
  162. canım benim yumuk elinden öpeyim gelmiş fıstık,gözün aydın laçin,Rabbim analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..çok doğru tam narkoz alıp bu anı kaçıranlar var
    ben şöyle derdim 9 ay ben taşıdım karnımda ilk ben görücem çocuğumu diye:)))kızımı bana verdiklerinde yanağımda meme aramıştı hiç unutamayacağım anlardan biridir...geçmiş olsun bundan sonra işin biraz daha zor..kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
  163. çok çok tebrik ediyorum,hoşgeldi nil bebek:)

    YanıtlaSil
  164. nilüfer özaşık11 Ocak 2011 18:05

    Ne güzel bir şey. Sitenizin uzun zamandır takipçisiyim. İlk kez bir yorum yazıyorum ve bu yorum çok güzel bir olay için oldu.

    YanıtlaSil
  165. Lacin allah kavuşturmuş bebişkona sağlıklı üzün ömürlü olması dileğile.Her gününü tadını çıkar bebeğinle kokusu ne kadar güzeldir şimdi misler gibi kokuyordur.Kız bebekler biraz sakın olurlar gaz olayları erkeklere göre daha azdır,şanslısın bu konuda.KIZININ resminide eklede bizde görelim...Macide

    YanıtlaSil
  166. Nil'in elleri çok güzel, ona sağlıklı ve güzel bir hayat dilerim. İyi ki doğdu :) Tebrikler.

    YanıtlaSil
  167. Lacheencim bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıklı yıllar dilerim bizi habersiz bırakma nolur tek takip ettiğim sendin

    YanıtlaSil
  168. Hayirli ugurlubolsun, Allah anali babali saglikla buyutsun insallah.

    YanıtlaSil
  169. merhaba.Allah sizinle ve sevdikleriyle birlikte mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin inşallah O'na.size de kolaylıklar ve sabır diliyorum.benim iki numaralı meleğim 5 aylık oldu ve hala o alışma aşamasını aşabildiğimi söyleyemem.her hareketi her gülümsemesi ayrı mutluluk.doya doya yaşarsınız inşallah bu mutluluğu...

    YanıtlaSil
  170. Laçincim,tebrik ederim.Çok mutlu ,şanslı bir bebek olur umarım..

    YanıtlaSil
  171. kelimelerin tükendiği an...

    YanıtlaSil
  172. kocaman maşallah..allah ikinizi nazardan korusun.sağlıklı bir şekilde atlattığınıza çok sevindim.bir kaç gündür sürekli takip ediyordum, doğum nasıl geçti diye.birbirinize çabucak alışacaksınız emin ol..
    tekrar tebrikler allah bebişinede sanada uzun ömürler versin...

    YanıtlaSil
  173. Laçincim şuan çok duydulandım.Benimde 4 aylık bir kızım var ve adı NİL İREM.Senin sessiz takipçilerindenim bu yazını yorum yapmadan geçmem olmazdı.Sana Nİl'inle sağlıklı,mutlu huzurlu bir hayat dilerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  174. Gözün aydın sevgili Laçin..bebişinle sana mutluluklar diliyorum..çok öptm.
    Nurdan ACAR

    YanıtlaSil
  175. Sizinle birlikte ömür boyu mutlu olur inşallah. Yerim o ellerini ben. Maşallah...

    YanıtlaSil
  176. Mis kokulu kızını kucağına sağlıkla almana çok sevindim:)
    Allah size hep beraber,mutlu,
    huzurlu,neşeli yıllar nasip etsin.

    YanıtlaSil
  177. MAŞALLAH kırkbir kere...
    Allah analı babalı sağlıklı güzel günlerde büyütmek nasip etsin :)

    YanıtlaSil
  178. ayyyy gözlerim doldu maşALLAH bende heyecanla yeni yazını bekliodummmm :) senin gibi güsel olcaktır eminimmm :) hayrlı uğurlu olsuuunnn :) nil'imiz aramıza hoşgeldiiinnnnn <3

    YanıtlaSil
  179. Allah analı babalı büyütsün Laçin.
    Bizim için de kokla güzel kızını. Ne güzel kokuyordur o şimdi :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  180. harika bir haber buuu laçin allah bahtını şansını kaderini güzel yazsın inşallah...

    YanıtlaSil
  181. mutluluklar, uzun uzun sağlıklı ömürler hepinize de birarada :)

    YanıtlaSil
  182. baktım yoksun dedim doğuma gitti heralde çünkü hiç sektirmeden günlük yazıyorsun yorum yapmıyorum ama muhakkak güzel yazılarını okuyorum kaçırmıyorum.minik nile sağlık mutluluk tahtı bahtı güzel olsun hoş gelmiş derken sizede geçmişler olsun gözünüzaydın diyeyim analı babalı olsun inş.allah kolaylıklar versin canım...

    YanıtlaSil
  183. way be 9 ay ne çabuk geçti..bahtı açık olsun kızının:) tebrikler:)

    YanıtlaSil
  184. allah analı babalı büyütsün.. =))anladım ki bi süre sonra takip ettiğim bloggerlarla aramda bi bağ oluşuyo sanki bi yakınımın bebeği olmuş gibi sevindim ^-3

    YanıtlaSil
  185. küçük Nil...
    mutlu..sağlıklı..bi ömür seninle olsun...
    hoşgeldin...

    YanıtlaSil
  186. Laçincim Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli mutlu olsun, iyi insanlarla karşılaşsın tüm hayatı boyunca. Haberi heyecanla bekliyordum dünden beri bloga çok kereler baktım ama kısmet ilk yorumu da ben yazıyorum galiba :) zorlukları hakkında -özellikle ilk bir ay- bir kaç şey yazmıştım ama nolursa olsun onun varlığı herşeye değiyor. benim İpeğim de cuma doğumlu 12 şubatta doğdu ve birinci yaş gününü önümüzdeki ay kutlıcaz.. zaman çok zorluk da yaşasan su gibi akıp geçiyor. her anını dolu dolu yaşa.. bol sütlü günler geceler diliyorum yanaklarından öpüyorum canım

    Berrin

    YanıtlaSil
  187. hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütürsün

    YanıtlaSil
  188. laçin hanım,bebeğinizi güle güle büyütün. ben de 26 haftalık hamile birisi olarak blogunuzu düzenli takip etmekteyim.doğumunuzun kolay geçmiş olmasına ve ikinizin de sağlıklı olmasına sevindim.merakla bu yazınızı bekliyordum. benim de doğumla ilgili kaygılarım sorularım var kafamda.ama dünyanın en muhteşem duygusunu isteyen herkesin tatması ümidiyle. hamileliğiniz boyunca deneyimlerinizi profosyonelce paylaştığınız için teşekkürler.hala merak ettiklerimi dönüp dönüp okuyorum.bilinçli bir blog yazarı olduğunuz için sanırım.nil bebekle size uyum zamanların da kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  189. Bebeginizi agiz tadi ile bolluk bereket,saglik ve mutlulukla buyutun.Sevgiler,Funda

    YanıtlaSil
  190. Bir izleyicin olarak,bebis gelmistir deyip bekliyordum yazini^_^
    Hosgelmis Nil bebek, Allah anali babali,saglikli buyutsun,opucukler ikinize de...

    YanıtlaSil
  191. Uzun zamandir takipteyim, suan okadar mutlu oldumki anlatamam. Upuzun saglikli mutlu bir omur diliyorum ucunuze de. Allah kolaylik versin diye de ekliyim:)

    YanıtlaSil
  192. hayırlı uğurlu olsun. inşallah en kısa zamanda alışırsınız birbirinize ;D

    YanıtlaSil
  193. Çok tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallah..Şebnem

    YanıtlaSil
  194. Selamlar Lacin, gözünüz aydin. Allah hayirli, saglikli güzel bir ömür nasip etsin bebeginize ve size. Her aninin tadini cikar bebeginin cünkü öyle cabuk büyüyorlarki, kizimin bebekligini özlüyorum ben bazen :)
    Simdi ne güzeldir o melek kimbilir. Sana mi benziyor merak ettim :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  195. gözunu aydın canım Allah yavunuzu sizlerle buyutsun cok mutlu olun...

    YanıtlaSil
  196. HAYIRLI UGURLU OLSUN...LLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN INSALLAH...ALLAH INSALLAH O ILK BAKISIZDA HIS ETTIERINIZI BIR ÖMÜR BOYU HIS ETRIR SIZLERE...!

    YanıtlaSil
  197. gözünaydın çok sevindim senin adına ben epidurale cesaret edemiyorum genel anestezi olmak istiyorum 29 ocak kısmetse gelişi, deneyimlerini paylaşırsan çok seviniriz..
    hilal

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.