Cuma, Aralık 03, 2010

Gecelik-Sabahlık Mevzusu

Doğum ve bebek hazırlıklarında beni en çok zorlayan gecelik-sabahlık seçimiydi. Defalarca bütün mağazaları dolaşmama rağmen güzel bir model bulamadım. Ya çok yaşlı işiydi, ya da abartılı "bebek geliyor" tarzı yazılı şeylerdi. Benim zevkime uymadı, yoksa piyasada çok model var aslında. 
Sonunda Boyner' den Suwen marka pembe bir gecelik-sabahlık takımı aldım. Çok bir özelliği yok aslında düz bir model ama üstte güzel duruyor. Gecelikte aradığım göğüs altına kadar düğmeli olması ve karın kısmının pliyle bollaşmasıydı. Sabahlık ise truvakar ve çift sıra danteli var kol ağzında. 
Şükufe, karnın olmadığı için o kadar iyi taşıyamadın, kusura bakma :))
(Bunları yıkadım, ütüledim ve hastane çantasına koydum ama inanılmaz buruşmuş. Bir daha ütüleyip askıda tutmak lazım sanırım.)

Benim gibi lohusa geceliği arayanlara yakınlarsa Ümraniye' de İGDAŞ' ın ilerisinde Marilyn' e bakmalarını tavsiye ederim, hele biraz kokoş bir şey arıyorlarsa. Orada gördüklerim gibi modelleri başka yerde hiç görmedim. Penyeleri de kaliteli ayrıca.
Tabii hastane için bir takım oldukça riskli, o yüzden Marks&Spencer' dan boydan düğmeli leopar bir gecelik aldım. Onun  üzerine de bir sabahlığı kendim diktim. Çelik örme (yün triko) denen kumaştan krem ve uçuk pembe kullandım. Kalıbı Burda Aralık 2008 sayısından çıkardım. Uçuk pembe kumaşı pervazlarda ve kol ağzında uyguladım, son olarak da kol ağzında minik bir dantel detayı yaptım.
Her şeyin üzerine giyilebileceğini düşünüyorum.

6 yorum:

  1. İyi günlerde giyersin inş.İkiside güzel.Geçen hafta marılyn e baktım tek sabahlıkta satıyorlar kendinde kombinleyebiliyorsun.Artış diye bir marka var Huzur Mağazalarında satılıyor.O da kaliteli ama huzurda biraz pahalı.Havuzlu Handa daha uyguna buldum bu markanın ürünlerini.

    YanıtlaSil
  2. insan becerikli olmaya görsün :)
    maşallah eminim kucağında Nil'in ile çok güzel bir görüntü sergileyeceksiniz.

    YanıtlaSil
  3. merhaba laçin
    ben de çok aramıştım hamileliğimde zevkime uygun lohusa geceliği vs.aynen sizinde dediğiniz gibi hep aynı şeyler var piyasada.Ben eminönünde hürriyet çarşısının girişindeki akyüz bebe diye bir mağazadan almıştım.tuğse diye bir marka var ellerinde, onun ürünleri çok güzel,zevkli ürünler.nettende tuğse tekstilden modelleri görebilirsiniz.Birde o mağaza oldukça uygun fiyatlı,tavsiye ederim.Kolay gelsin.

    pınar karaca

    YanıtlaSil
  4. ümraniye de dediğin yerden geçtiğimiz gün arkadaşıma lohusa takımı aldık. hakikaten çok harika şeyler var. böyle yerler olduğunu bile bilmiyordum :)

    sende güle güle giy..

    YanıtlaSil
  5. iyi günlerde kullan canım bakma devamlı yorum yazamıyorum ama devamlı takipteyim acaba doğum fotolarını kim çekecek kızım doğum düğün fotoğrafcısıda ondan sordum belki bakmak istersen www.ani fotograflari.com hoşçakal canım...

    YanıtlaSil
  6. laçin o kadar cok arıyorum ki hakikaten lahusa gecelikleri berbat.. ümraniyedeki o magazaya gidicem insallah bulurum.. valla duacın olurum.. :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.