Çarşamba, Ekim 27, 2010

Strawberry Alışverişi : La Roche Posay ve Benefit

Dikişler biraz beklesin, ben aldığım kozmetikleri yazayım. Aslında strawberry' ye bakma amacım tamamen eşimin biten parfümünü yenilemekti, bunlar ekstra oldular :)) [Bu arada strawberry' de satılan parfümlerin orijinalliğiyle ilgili sorular geliyor genelde, ben çok parfüm aldım hiçbirinde de bir sorun yaşamadım. Aynı şekilde makyaj ürünlerinde de] Ayın 20' sinde bir ebay siparişi ile beraber verdim, ikisi de 25' inde geldiler. Gayet iyi bir zamanlama.

- La Roche Posay physiological micellar solution : Daha önce yazmıştım hamilelik nedeniyle nükseden rosacea hastalığım için özel ürünler kullanmam gerekiyor. Bunlar hassas ciltlere özel ve yatıştırıcı özellikli olmalı. Aslında Bioderma sensibio H2O kullanıyorum, ikinci kutuyu aldım. Aslında memnunum da ama bu ürün 200 ml ve fiyatı daha uygundu, aynı işi göreceğini düşünüyorum.
Su şeklindeki bu tarz temizleyiciler pamuğa dökülüp tonik gibi kullanılıyor. Makyajı bile çok iyi temizlediği için çok pratik.


- Benefit Creaseless Cream Shadow/liner (Honey Bunny) : Benefit' in bu ürünlerine yaklaşık iki aydır bakıp duruyordum. Sephora' da incelemiş olanlar bilir, orada aşırı pahalıya satılıyor nedense. Ama renklere bakıp strawberry' den sipariş vermek için Sephora biçilmiş kaftan :) Bu renk yani honey bunny bu krem far serisindeki ışıltısız birkaç renkten biri. Pembeye kaçan bir ten rengi, güzel bir baz olacağını düşünüyorum. Benefit' in bu krem farını uyguladıktan sonra 30 sn. kadar beklemeniz gerekiyor, bu sürede havayla sabitleniyor çünkü. Ondan sonra üzerine isterseniz toz far uygulaması yapabiliyorsunuz.
Fotoğrafta elime sürdüm ama benim ten rengime çok yakın olduğu için fazla gözükmüyor. 

- Calvin Klein Delicious Luxury Creme Lipstick ( Darling) : Bu strawberry' nin hediyesiydi. Açıkçası rengini çok araştırmadım. İnce sürülme şansı var bu rujun, o zaman elimdeki gibi hoş bir gül rengi oluyor ama bir kat daha geçilirse biraz daha iddialı bir renk veriyor. 

9 yorum:

  1. Bioderma H20 cerrahoğlu eczanesinden aldığımda 500 ml 2 li paket şeklinde geliyor.TAbi telefon edip hala öylemi sorman lazım.
    http://www.cerrahoglueczanesi.com.tr/ecz/ayrintili.php?wIDURUN=6027

    1000 ml için 40 lira ödediğini düşününce son derece karlı oluyor:)

    YanıtlaSil
  2. ne zamandır kozmetik yorumlarını bekliyodum...hep dikiş hep kumaş ayol :))) iyiki yazdın....başka kozmetik ürün yorumun varsa bekleriz....avon da olabilir....sevgiler. nida

    YanıtlaSil
  3. Rujun rengini beğendim.Güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  4. eşine ne aldın peki parfüm olaraakk:)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok güzelll. Rujun rengi çok hoş görünüyor. Güle güle kullan Laçincim. Bende dün sipariş verdim heyecanla bekliyorum. Ben venus rengini seçmiştim sanırım rujun. Bir de far var Calvin klein'den hediye ama sen onu kaçırdın mı acaba :( Onu da çok merak ediyorummmm!!

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan Laçincim. Ben de strawberry'den alışveriş yapmaya yeni başladım ve aldığım 2 parfümde de bir sorun yaşamadım.
    Rujunun rengi çok şeker :)

    YanıtlaSil
  7. Farın kuşlu kapağına bayıldım..

    YanıtlaSil
  8. Selam karın çalakları için lierac sipariş ediyorum bende siteden gelmesi 10 günü buluyor ama Tekin acarda 75 tl olan krem sitede 45e geliyor ne ilginçtir.. buarada yarın bebeğime kavusuyorum darısı basına..:)

    YanıtlaSil
  9. *sunshine of life: Cerrahoğlu'ndan daha önce alışveriş yapmıştım. Bir bakayım, teşekkürler
    *nida: yazarım tabii :)
    *devince: teşekkürler
    *sudenaz: Davidoff Adventure, beklediğim gibi çıktı çok beğendim.
    *flame: Yok ben o başlamadan önce sipariş vermiştim :(
    *miss sensible: ben de yaşamadım, genelde insanlar tereddütle yaklaşıyor ama ben hep memnun kaldım.
    *love and smile: Benefit' in bütün ürünlerinin ambalajları çok başarılı bence.
    *yedirenk: Maalesef bazı şeyler çok pahalıya geliyor ülkemizde. İnşallah, sağlıklı rahat bir doğum diliyorum. Darısı başımaa.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.