Salı, Ekim 05, 2010

Gezegenlerden midir Nedir

Bu aralar bir şeyler oluyor. Tam bir şey dikiyorum, bir yeri içime sinmiyor kaldırıp çöpe atıyorum. Normalde söküp düzeltmeye çalışırım ama sabrım yok bu ara. Tam yazı yazacağım diyorum mouse' un pili bitiyor, pili çıkar şarj et zaman geçiyor. 
Dün sabah kalktım araba anahtarım kayıp, ki normalde çok bir şey kaybeden bir insan değilim, neyse ki yedek anahtar vardı da çıkabildim. Öğleden sonra abuk bir yerden çıktı. Sonra telefonum kendi kendine çalışmamaya başladı, durup dururken. Hala da çalışmıyor.
Yine dün öğlen yemek yapayım dedim ne zamandır kuru fasulye yapmak istiyordum (benim başlardan beri canım hep ev yemeği çekti, türlü gibi!) nasıl becerdiysem düdüklünün kapağını tam kapatmadan ocağa koymuşum. Kapak tam kapanmayınca ötmedi tabii düdüklü, yanık kokusuna koştum mutfağa. Yemeği kömür yapmışım. Onu alayım derken kapağa iki elimi de birden (onu da nasıl becerdiysem) yapıştırınca bazı yerleri yandı. Akşama kadar bir yanık kremi bir buz kompresi ile idare ettim. 
Bugün çok şükür ki geçti yanıklar, dün garip bir gündü. Yine Merkür geri mi gidiyor ne yapıyor? Veya başka bir gezegen mi ortak çıktı şu Merkür' e yüklenen garipliklere?

28 yorum:

  1. yeni bi gezegen bulmuşlar dünyaya çok benziyomuş demişlerdi dediğin gibi ondan olabilir :):):)

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun,umarım bu negatif etki çabucak geçer..öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. Tam ben de bunu söyleyecektim. Merkür mü diye yazının sonunda yazmışsın. Eğer o ise yarım kalan her işini bitirebilirsin ancak yeni işe başlama derler. Benim her Merkür geri giderken dikiş makinam bozulur. Evde ampulleri patlatırım, televizyon bile payını alır. Neyse ki önemli bişey yok sende, elin için geçmiş olsun. Yazmayınca endişelendim bebek ve senin için.

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun canım, insanın bazen böyle kontrolünden çıkan günleri oluyor.Benim de başımaçokgelir. o gün geldiğinde hiçbişeye elimi sürmüyorum:))günü mümkün olduğunca az şeylerle geçirmek gerekiyor.Hakikaten gezegenler mi bununu sebebi:))Ben de bilmek siterim...
    Sevgiyle,
    9tepe...

    YanıtlaSil
  5. Birazda hamile olmanın etkisiyle sen öyle düşünüyor olabilirsin.Her günün öncekinden güzel geçsin.

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun.Zaman zaman oluyor ve hep üst üste geliyor böyle aksilikler.

    YanıtlaSil
  7. çok çok geçmiş olsun laçincim...
    üzüldüm şimdi yanık özellikle tencere sapı yakınca çok canı yanıyor insanın elinin içi daha farklı acıyor sanki yanınca :((

    gezegenlerden mi bilmiyorum ama inşallah bir daha başına gelmez böyle bir gün...

    YanıtlaSil
  8. gezegenlerle ilgili pek bilgim yok benim ama geçen gün şöyle bişey oldu süt ısıtıyordum -cezveler kirliydi sos kabında- yatmadan önce oğluma içirmek için, ufaklık da dolaşıyor mutfakta sağa sola ve bana sırnaşıyor uykusu gelmiş mızmız şekilde, ben de unutup sıcak sos kabını elime aldım metal sapı yapıştı elime, bacağımda da oğlum yapışık kıpırdayamıyorum elimden de bırakamıyorum kabı, yandım ama öyle böyle değil bir yandan zıplamaya başladım bizim ufaklık beni öyle görünce bu da başladı zıplamaya bir yandan da kahkahalar atıyor, onu öyle görünce unuttum herşeyi ve elimin yandığını -iki parmağımda sos kabının yuvarlak sapının izi hala duruyor-
    Seni biraz gülümsetmek için yazdım bunu canım, kendine iyi bak ve bu yaşadıklarının ne kadar normal olduğunu unutma...
    sevgiler, öpücükler

    YanıtlaSil
  9. merkürün geri gidişi 2 hafta önce bitti cok şükür.... burcum dolayısıyla beni baya etkiliyo.... aralık ayında bu yılın 3. ve son kez geri gidecek...bilginize...gözde

    YanıtlaSil
  10. :) geçmiş olsun canım :)
    boşver sen takma kafanı bunları, dün bir arkadaşımın bebeği oldu hastanedeydik nasıl güzel bişey anlatamam :) sen bunları düşün sıkma canını :)

    YanıtlaSil
  11. çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın

    YanıtlaSil
  12. Hafif atlatmışsın yine,Allah korusun,ufaklı ,büyüklü tüm görünmez kaza ve belalardan..Bazen oluyor öyle insan,acaba gezegenlerden mi kaynaklanıyor ? hiç düşünmemiştim..

    YanıtlaSil
  13. canım dert etme kendine. klasik pazartesi abuklukları diyorum ben bunlara :)

    YanıtlaSil
  14. Ben de gezegenlerin dizilimine gectigimiz ay inanlardanim. 5 tane yatalak yasli tanidigimizi Eylul ayinda kaybettik, 1'er hafta arayla. Babamla cok ciddi problemler yasadim :( Hala etkisindeyim, hatirladikca sinirleniyorum.

    Sen de kendine cok dikkat demekten baska birsey gelmiyor elimden :)

    YanıtlaSil
  15. dun bende fasulyeyi yaktim merkur fasulye yanigi seviyor olabilir :)

    gecmis olsun ...

    YanıtlaSil
  16. of ya... bir başlayınca hepsi üstüste gelir zaten. ama bir kaç senelik aksilik kontenjanını bir seferde doldurduğunu düşünelim, olması muhtemel tersliklerin hepsi bir seferde aradan çıkmış oldu bence hihi

    hepsi için kocaman bir geçmiş olsun.
    (⌒▽⌒)♥

    YanıtlaSil
  17. Üzülme Laçin'ciğim. Senin eve Murphy geçerken uğramış. Hiç sıkma canını ;)

    YanıtlaSil
  18. çok geçmiş olsun Laçin hanım bazen insana bir uğursuzluktur yapışır işte:)umarım sizinki de fazla sürmez.Gezegenlerden olma konusunda katılıyorum geçenlerde okudum ya satürn ya jüpiter uzun bir süre kara bulut gibi dolaşacakmış dikkat edin diyordu :)

    YanıtlaSil
  19. Oyyy oyyy oyyy.. Geçmiş olsun Laçincim.. Son olsun hatta bu terslikler.. :((

    YanıtlaSil
  20. Anlattıkların gözümün önünden geçti,Yüzüm asıldı.Ters bir gün olmuş gerçekten.Arabanın anahtarını şeytan almış götürmüş,satamadan getirmiş :)
    Merkür düzeldi diye hatırlıyorum..Ama terslikler hep oluyor,birşeye yormamak lazım.

    YanıtlaSil
  21. laçincim hamilelikten olmasın bende 23 haftalık hamileyim ve özellikle bu son zamanlarda birşeyleri kaybetmek dikkatsizlik şanssızlık diye değerlendirsem de galiba bana da çok oluyor ben de taze fasülyeyi yaktım dün :)))))))))))

    YanıtlaSil
  22. geçmiş olsun, umarım her neyse uzaklaşır senden.

    YanıtlaSil
  23. Lacincim arada oluyor boyle, bizim de birsey ters gittigi zaman hep boyle ust uste olur. Bi anda camasir makinesi, telefon, sarj aleti falan bozuluverir.. nazar mi desem, gezegen mi desem ben bilemedim artik..

    YanıtlaSil
  24. geçmişler olsun nazardır ,birde hamilesin kafan dagınık olabilir ,dikkatini veremiyor olabilirsin ,at gitsin olmayınca yada bir bohçaya koy kumaş falan lazım olunca aplike falan yaparsın

    YanıtlaSil
  25. selamm
    bu tür şeyler normal kaybolanlar,bozulanlar bulunamayanlar neden çünki merkürle plüton kapışıyor(muş:),,ben SU KARAKUŞu takip ediyorum nacizane tavsiye edebilirim merak edenler için aydınlatıcı bir site..
    bebeğinizle size mutlu günler dilerim

    YanıtlaSil
  26. bu aralar sık sık sizi ve küçük pransesi konuşuyoruz. Kimbilir ne pembiş cicileri olacak

    YanıtlaSil
  27. Ben dün kurufasulyeyi yakmayıp kurtaran şanslı kişilerdenim :) Benimde dün evde eşim bi tufan estirdiki ev alt üst oldu Sakarlıklar zinciri yaşadık .Demek ki gerçekten dün bişillerde gariplik varmış. Bu kadarıyla geçmişler olsun

    YanıtlaSil
  28. Geçmiş olsuunn.. Hürriyette niobe var kelebekte onda böyle konularla ilgili güncel bilgiler olabiliyor. öyle bişi okumuştum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.