Cuma, Temmuz 02, 2010

Markafoni' de Tabe Kıyamet


Markafoni' de bugün Tabe Kıyamet ürünleri var. Benim en sevdiğim bölüm olan güneş gözlükleri ise bu sefer oldukça çeşitli. Fiyatları 39.90-74.90 arasında. Çok güzel modeller var bence.
Bir tane alabildim bu sefer.
(Markafoni' ye hala üye olmamış olanlar buradan üye olabilir)

3 yorum:

  1. şahaneler bende aldım :)

    YanıtlaSil
  2. Ahhh canlarım benimmm :((( kazıklamışlar sizi bir güzel bir bardak su için üstüne...
    Tabe kıyamet kendisinin her ne kadar marka olduğunu düşünse de size link vereyim de gözlük alırken kazık yemeyin tabe den. Şahsen ben 2 ad. aldım 8$ shipping ile 2 ad. gözlük 37$ a geldi. amerikan firması si de. tabenin kiss gözlükleri bakın ve nasıl milleti sömürüyorlar görün. amerikadaki bleudame.com dan 2 ad. aldım 1 ay önce 11.gün istanbuldaydı. airmail/tracking nosuz gelmesine rağmen kaybolmadan 11.gün postacı tarafından getirildi.
    2. bir amerikan sitesi ise
    http://www.houseofsunglasses.com/index.html
    yalnız bu Türkiye için 30$ istiyor shippinge. ben bleudame.com dan aldım. uv400 açıklamasına dikkat edin zira onların malzemesi asetattır polycarbon lense sahiptir. ayrıca tabe kıyametin yalan söylediğini de çoğunun uv korumalı olmadığını görünce bana hak vereceksiniz. Kızlar ben derim ki kazık yemeyin, amerikadaki bu sitelerden rahatlıkla 3 ad.ten fazla almadıkça gümrük sorunu yaşamadan temin edebilirsiniz. İnanın ki iyiliğiniz için yazıyorum güvenilir başka siteler bulursam yine yazarım. 50 TL ye 3 ad. kiss retro almak varken, ne diye tabe nin ithal ettiği aynı markayı kazık yiyip alasınız ki.... seçim sizin tabii ki. Ben yurt dışından kendiniz sipariş edin derim paypal ile ödeniyor çok basit ve kadın 1 gün sonra verdi kargoya :))

    YanıtlaSil
  3. saolasın neferititi, senin yazını okumasam az daha bende alacaktım..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.