Perşembe, Nisan 15, 2010

Origami Askılı Elbise

Japon kağıt katlama sanatı olan origami bazı kıyafetlerin detaylarında kullanıldığında değişik bir hava veriyor. Geçtiğimiz senelerde bir Burda' da etek ucu bu şekilde katlama detaylı bir manto gördüğümü hatırlıyorum, oldukça ilginçti. 

Bu elbisenin de tek askısında katlama detayı kullanılmış. Onun dışında oldukça basit bir elbise. Tam olarak kalıbı sadece CraftStylish adlı dergide var ama detayların verildiği pdf dosyasından da rahatlıkla kalıp çıkarılabilir diye düşünüyorum. Bu adresten indirebilirsiniz. 

4 yorum:

  1. Ya ben bunu çok beğendim :))

    YanıtlaSil
  2. merhaba, biraz alakasız olacak ama birşey sormak istiyorum :) bi saç bandı yapacağım ama hiç bir yerde bandın zemini için kullanacağım kurdelaya benzer ama kaygan olmayan birşey bulamıyorum.Yanlış bilmiyorsam aradığım şeyin adı "ekstrafor" siz böyle şeyler yaptığınız için sormak istedim.Saç bandı ense kısmında ince lastik olacak.Bunun için ne malzemesi aramam gerekiyor?

    YanıtlaSil
  3. *siu: sana da çok yakışır böyle çıtır modeller
    *modapark: Ekstrafor evet aradığın şeyin adı. Aslında birçok tuhafiyede var. Normal kurdelenin kendinden enine çizgilisi diyebilirim, esneme yapmıyor.

    YanıtlaSil
  4. Cevap için çok teşekkürler.İşin ilginç yani ekstrafor'u 3 tane tuhafiyeye sordum kimse bilmiyor.Nasıl birşey diyorlar :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.