Salı, Kasım 24, 2009

Saçak Omuzlu Bluz

Bu yazımda doğumgünü kutlamamda çekilen fotoğrafları yayınlamıştım. Benim kıyafetin detaylarını yayınlıyorum.
Tüylü vatkalar çok abartılı durunca saçaklı birşey yapmak istedim. Bunun için de vatkayı önce kumaşla kapladım ve kenarlarına saçak şerit geçtim. Sonra üzerine payetli kumaştan kestiğim parçayı yapıştırdım. En son da kenarına kalın kordon geçirdim.



- Beyaz bluzu mikro-ipek kumaştan dikmiştim zaten, vatkaları bluzun omuzuna önce çengelli iğneyle tutturdum ama pek sağlam gözükmedi. Ben de aldım iğne-ipliği üstten elde dikiverdim vatkayı. Yalnız vatkanın dış tarafını hiç tutturmadım, orası serbest kalsın istedim.
- Siyah eteği bu yazımda yazmıştım, yaz sonunda Zara' dan aldığım bir parçaydı.
- Ayakkabıları daha ayrıntılı görüntülerim bir ara, şu an başka fotoğraf çekemem maalesef. Çünkü bir klasik olarak daha ilk giyişte ayakkabının topuk lastiğinden biri düştü, diğer topuğun da süetini kaldırdım. Ayakkabıyı aldığım gittigidiyor kullanıcısına da durumu mesaj attım, tabii ki benim kullanımımdan kaynaklanan hata olduğu için ondan birşey talep etmedim sadece bilmesini istedim. Yani ayakkabının kalitesi süper diyemem, ne olursa olsun ilk kullanımda topuk lastiğinin düşmemesi lazımdı.
Şimdi ilk fırsatta topuklarını değiştirteceğim, süet kaplı topuk zaten başa bela.
- Siyah zarf portföy çanta annemden, bu yazımda anlatmıştım.


25 yorum:

  1. Bu hali daha kullanışlı tabi ama tüylü olanını da nerde kullanacağın hiç belli olmaz dimi:)) Yaşım gereği ben onlara daha çok bayıldım ( itiraf ediyorum):)

    YanıtlaSil
  2. ilk fotografini cok begendim, bakislar super :)

    YanıtlaSil
  3. püsküllü vatkalarda gözüm kaldı :)
    çok güzel olmuş cnm

    YanıtlaSil
  4. laçincim gerçekten çok tatlı bir doğumgünü kızı olmuştun:)

    kombinin sade ama çok şık..

    tinimini laçine sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Herşey harika, ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  6. laçin hanım yaptığını işleri ilgi ile takip ediyorum, gerçekten çok marifetli bir kadınsınız. ancak şu püsküllü vatkalar bana göre, biraz zorlama olmuş yani, size en çok yakışan şeyler arasında sayılmaz benim fikriem göre.

    YanıtlaSil
  7. Bizzat dokundum elledim test ettim süper sevdim bittim mucx

    YanıtlaSil
  8. Harika olmuş,harika olmuşsun hayatım. Vatkalara bayıldım bu nasıl bir yaratıcılıktır ben bilmiyorum walla:)) Ellerine kollarına sağlık.
    Nice mutlu senelere tekrar,hep gül oldu mu:)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba laçin,bende bugün o püsküllü vatkabın ayrıntılı bir fotoğrafanı paylaşmanı rica edicektim,postu görünce mutlu oldum :) Beğendim,çok cici durmuş :) Bu arada hep yorum bırakmadan çıktım doğum günün kutlu olsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. çok şık olmuş güle güle güzel günlerde giymen dileği ile ,ayakkabıların da ayrıca gördüğüm kadarıyla çok şekerler ama talihsizlik işte nazar değmiş olabilir mi?:))

    YanıtlaSil
  11. Laçin, süper olmuş. Ben de bu vatka çalışmasının püskülsüz versiyonunu yaptım. Ceketin omuzlarına da kullanabilirsin değişik değişik...Hoş bir kombin olmuş, ayakkabılar tam benim stilim ;)
    Doğum günün kutlu olsun!

    YanıtlaSil
  12. canımçok tatlısın , çokda güzelsin.
    bazen bakmaya doyamıyor insan tarzına yaratıcılığına hayran bırakıyosun seni üzmek inan istemem ama bazende rüküşlükte sınır tanımıyosun. tarz olucam diye berbat kombinasyonlar yapabiliyosun. özellikle bu kıyafetin bu zamanlar içindeki en faciası diyebilirim. üzgünüm umarım kırılmazssın.

    YanıtlaSil
  13. Eteğini aldıktan sonra hiç kombinlerde görmemiştik. süper olmuş çok yakışmış. Püsküllü bluzunla çok hoş görünüyorsun. Benim sorum senin bu fotoğrafları kim çekiyor :)))

    YanıtlaSil
  14. nice güzel senelere...
    omuzlarındaki saçaklar güzel hareket getirmiş :)
    benimde süet bir çizmem var maalesef topuk kısmından sürekli aşınıyor.Süet sprey boyası ile kamufle etmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  15. bu vatkaya bittim, şahane, fena aklım kaldı..

    YanıtlaSil
  16. Gayet başarılı bir çalışma,yakışmış ve iddialı :)
    Ama sanırım ben püsküllerin boylarını daha kısa çalışabilirdim..Belki daha kısa olsa günlükte kullanılabilirdi,emin değilim.

    YanıtlaSil
  17. Çok çok güzel.Elinize sağlık :)
    Çok da yakışmış ..

    YanıtlaSil
  18. beğenmeyenler olmuş ama bence çok tatlı olmuş.birde bazılarında farklı şeyler güzel durur senin gibi ben asla giymem dediğim şeyleri bile sende görünce ne güzel olmuş diyorum.ben çok beğendim...

    YanıtlaSil
  19. Doğumgünü fotoğraflarında da dikkatimi çekmişti zaten, çok beğendim

    YanıtlaSil
  20. Gecikmelide olsa doğum gününü kutlamak isterim. Sevdiklerinle birlikte nice yıllar diliyorum sana.Allah hayırlı uzun ömür versin.
    Bluzun her zamanki gibi çok şık görünüyor. Püskülü çok severim ve omuzdada şahane durmuş!
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  21. mükemmell ya tam benlikk harika olmuş

    YanıtlaSil
  22. bunlardan bende yaptım ama bukadar güzel olmadı hem daha dikmedim her hangi birşeye, karar veremiyorum neyin üzerine diksem ne renkte kullansam diye

    YanıtlaSil
  23. Burnu açık ayakkabılarınız çorap ile giyilmesi hiç hoşuma gitmez ama kırmızı ojeli tırnaklarınız kurtarmış durumu :)

    YanıtlaSil
  24. Açık burunlu ayakkabıların çorap ile giyilmesini hiç beğenmem ama kımızı ojelereniz durumu kurtarmış :) siyah'ın altından çok zarif görünüyorlar

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.