Pazar, Ekim 04, 2009

Dolap Boşaltmaca-4


 Bazen gittigidiyor kullanıcılarını anlamakta zorluk çekiyorum. Satışa sunduğum ürünlere teklif veriyorlar ve azimle takip edip ürünü kazanıyorlar ama iş ödeme yapıp satın almaya gelince birden yok oluyorlar.
Tabi ki insanın başına herşey gelebilir, acil birşey çıkar. Bu durumda bana haber verilirse zaten bekletiyorum. Ama süre bittiği halde mesajıma cevap vermiyor ve ödeme yapmıyorsa bir gün de ben ekstradan bekleyip aynen eksi puan ve yorumumu bırakıp satışı iptal ediyorum. Benim için zaman kaybı oluyor çünkü.
Aslında bu dolap boşaltma olayını hemen halledebileceğimi düşünmüştüm ama beklediğim gibi olmadı yukarıda yazdıklarımdan ötürü. Gerçekten dolabımın boşalmasına ihtiyacım var çünkü hakikaten sığmıyorum, kendim de diktiğim için alışveriş yapmasam da her geçen gün kıyafet stoğum daha da büyüyor. Evim de büyük olmadığı için bunları bir şekilde elimden çıkarmam gerekiyor, bir kısmını zaten ihtiyacı olanlara ulaştırmaya çalışıyorum. Bir kısmını da bu şekilde satmak istiyorum ama tek tek listeleyerek baya zor oluyor bu iş, keşke böyle pazar gibi bir yer olsa :))
Neyse önceki listelemelerimden kalan birkaç ürün ve yeni koyduklarım için buraya bakabilirsiniz.

8 yorum:

  1. Lacheen seninle bedenimiz uysa ne satsan alırım valla :p ama uymuyor işte :(

    Aksesuar, şal, fular, çanta falanda çoktur sende :p Onları da hafifletsene..

    YanıtlaSil
  2. Vallahi ben smokin tarzı ceketinize bayılmıştım. Gittigidiyor'da üyeliğim olmadığı için size mail attım , cevap alamadım. Üyelik aldım takipte bulundum. Ancak yinede kaçırdım o ceketi maalesef .

    YanıtlaSil
  3. şu pazar olayını gecen gun bende dusundum keske olsada gıymedıgımız kıyafetlerımızı orada satsak ne guzel olur! :)

    YanıtlaSil
  4. Buradaki gibi garage sale ya da yard sale gibi bir satis sistemi lazim :) gecen sene bende eve sigmamaya baslayinca boyle bir sey yapmistik, elimdeki fazla tum kiyafet ve ayakkabilarimi satmistim, hatta oyle ki bazi kullanilmis makyaj malzemelerimi, yarim sise parfumlerimi alanlar bile cikmisti. Hem fazlaliklardan kurtuldum, hemde saga-sola komisyon ucreti odemeden-para hesabima yatti/yatmadi derdi olmadan para kazandim. Birde baska bir sistem var, o da elindeki fazla kiyafet ve esyalari Goodwill vb. ikinci el esyalarin satildigi magazalara bagislamak. Bagis yaparken her kiyafetin yeni-eski durumuna gore piyasa fiyatini listeleyip oyle bagis yapiyorsun, sene sonunda o para vergi iadesi olarak banka hesabina yatiyor. Karsilastirma yapmayi hic sevmiyorum cunku benim ulkem sahane bir yer ama bunlari gordukcede keske bizde de boyle bir sistem olsa diye dusunmeden edemiyorum...

    YanıtlaSil
  5. Bence bu kazanma işini oyun gibi görüyorlar.ego tatmini yapmak için arttırmaya katılıyorlar diye düşünüyorum.Yoksa okadar vakit harcayıp ürünü almaya hak kazandıkdan sonra neden ortadan yok olsunlarki?bu çok can sıkıcı bir durum hakikaten.

    YanıtlaSil
  6. *flame: aksesuar kısmına giremedim bile, en kısa zamanda ona da girmem lazım.
    *gülşah: maillere geç de olsa hep cevap veriyorum, spam' e gitmiş olmalı.
    *y&d nin: değil mi, keşke
    *salıncakta iki kişi: dediğin gibi ülkemiz güzel ama bazı şeyleri de oradaki gibi kolayca yapabilmeliyiz diye düşünüyorum ben de.
    *dengesiz terazi: valla böyle bir oyun da nasıl olur anlamıyorum ki, benim negatif yorum alacağım diye aklım çıkıyor.

    YanıtlaSil
  7. banada oyun oynuyorlar gibime geldi ..ayıp ama hiç anlamıyorum neden yaparlar ...isimleri falan yokmu ben olsam siteme cuk diye yazardım

    YanıtlaSil
  8. E ihtiyacı olanlara bi gün senin evde "alışveriş tur"u düzenleyelim :P hem daha sağlıklı olur birebir göre göre :))

    Benim eteğim "düzeltmede" :) Bu cuma serbest günde kaçarı yok :P
    Ve bir kez daha teşekkürler, resmen beklediğimden de güzel. Zaten ön modelini görünce bayılmıştım.
    Bu arada aksesuar alışverişini ben de bekliyorum, portföy çantaların siyahı konusunda da aynı şekilde beklemedeyim valla almadım hiç biryerden ısrarla :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.