Cuma, Ağustos 21, 2009

Hanım Hanımcık



Bazı etek boylarından hiç hoşlanmıyorum. Misal dün giydiğim bu elbisenin boyu.
Ne kadar topuklu ayakkabı giysem de diz ile bilek arasındaki etek boyları bence bacakları olduğundan kalın gösteriyor. Ben zaten ince bir insan değilim ama daha da kalın gözükmeye gerek yok, bu elbise ya kısalmalı ya uzamalı.
Dün gittiğim yer hem kokoş hem de hanım hanımcık olmamı gerektirdiği için böyle birşey giydim. Benim için fazla kibar bir kıyafet tabi bu. Hem elbise hem de inciler birarada.
Elbiseyle inci kolyelerimi takınca ciddiyet daralttı beni, bir tuhafiyeden aldığım broşu taktım yakama. Yine deli kızın çeyizi oldum.
Somon iç elbise-LaCheen
Bej Elbise-Batik
(yeni, 69.90 dan 9.90 a inmiş ama bildiğiniz şeffaf penye. İçine başka bir elbise giymeden biraz zor kullanılır)
İncili Kolye Ucu-Düğün hediyesi
Mayorka İncisi-Hediye (kırmızı püskülleri de inci dizisinin özelliği)
Ayakkabı ve çanta-NineWest (eski)

9 yorum:

  1. Bacakları kalın gösterme konusunda haklısın ama bende bu tarzda sana çok yakışmış. Elbise aslında çok sade, sen takılarla daha alımlı göze takılan hale getirmişsin.

    YanıtlaSil
  2. Çok zarif ve çok da yakışmış her zamanki gibi.sevgiler canım iyi günlerde giy.

    YanıtlaSil
  3. Eteğimde, üst giysi kollarında ve kumaş pantolon yada eşofman paçası soylarında orta boydan nefret ettiğim kadar başka birşeyden nefret edebilirmiyim acama bilmiyorum, cidden o derece yani. Yarım kol buluzlar vs ıyyy :))
    Elbisenin üst bedeni, somon elbisenin atlet görünümlü yakası ile ne kadar hoş durmuşsa boyu da o kadar kötü geldi gözüme. (nacizane) Bak bunca zaman sessiz sakin takip ediyorken nasıl uzun bir yorumla sessizliğimi bozdurdu etek boyu bana anla artık :))Ama broş'a bayıldım...

    YanıtlaSil
  4. Siz ne yapsanız güzel oluyor Laçin.
    Bu kombininizi de çok beğendim.
    Dilek

    YanıtlaSil
  5. laçincim dediğin gibi elbisenin bu boyu konusunda haklısın... ama sanırım sen ilerde bu elbiseye de el atarsın, ya kısaltırsın yada altına değişik bir kumaş ekleyip daha özel bişi yaparsın gibi geliyor bana :)

    ben incileri kullanımına bayıldım asıl bir de broşa.. istesek değişik versiyonları yapabiliriz, ama emin olamadım bunu sen mi yaptın bi yerden mi aldın?

    YanıtlaSil
  6. tam adını bulmuşsun; gerçekten hanım hanımcıksın.
    her halin güzel zaten..

    YanıtlaSil
  7. boyu konusunda hemfikirim bende,
    bu tarz seni biraz olgun gostermis,cicilii bicili cool hallerini daha cok sewiyorum:)bros 10 numara , bayılıyorm tac sekillerine bu ara,hatta demet akalında dowme war bende istiyorum ssanırım

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.