Cumartesi, Ağustos 01, 2009

Babooshka' nın Dükkanı

Babooshka' yı Etsy'de ve çeşitli yabancı bloglarda uzun süredir izliyorum. Genelde jarse/örgü kumaşlar kullanarak rahat, salaş ama ilginç tasarımlar yapıyor. Seaofshoes, kingdomofstyle gibi ünlü moda blogları yazarları da kendisinin kıyafetlerini giyiyor ve bloglarında sıkça bahsediyor. (el emeğini, tasarımı destekleme konusunda kesinlikle bizden daha iyiler, ben ve blogcu birkaç arkadaşım bu konuda hassas davranmaya çalışıyoruz. Ama maalesef bu şekilde olmayan çok kişi var.)

Babooshka' nın modelleri herkese uyabilecek modeller olduğu için de çok tercih ediliyor. Tabi bunda genelde likralı kumaşları kullanıyor olmasının da etkisi büyük.
Fiyatları ise bizler için yüksek olsa da herhalde satış yaptığı insanlar için normal sınırlarında kalıyor. Tasarım yapıp satmaya çalışan biri olarak (her ne kadar bu aralar yapmasam da) bence emeğinin karşılığını alabileceği fiyatlar koyuyor.
Örnek verecek olursam: jarse saç bantları 12$, tshirt elbise 50$, şalvar pantolon 38$ gibi.

3 yorum:

  1. çok hoş görünüyorlar,hem dikmesi de kolay ama 38 bedenden fazlasının kaldıramayacağı türden kıyafetler sanırım.
    ne zamandır izliyordum siteni,bugün üye oldum oh!süper!yeni çarkettim =P
    burdan esinlenip bikaç kıyafet dikmiştim yakın zamanda resimlerini çekip gönderirim sana. bak bakalım olmuşlar mı. booooll dikiş önerilerini bekliyoruzzz!!!

    YanıtlaSil
  2. *iremmic: bence büyük bedenleri de kaldırır modeller.
    bekliyorum diktilerini :=))
    *stil direktörü: ben hepsine bittim :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.