Perşembe, Nisan 09, 2009

İrem'in kolye ve tacı



Sevgili İrem bana kendi yaptığı kolye ve tacının fotoğraflarını göndermiş. Çalışan bir bayan olarak ilk defa kendi üretimi birşeyi kullandığını ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söylemiş. Gerçekten de insan farklı bir haz alıyor kendi ürettiği zaman.
Özellikle taç yapımı bu aralar çok revaçta ( gossip girl sağolsun ) Ayshecim ve Biluncum çok farklı tarzlarda taçlar yapıyorlar bildiğiniz üzere. Yalnız geçen günlerde bloglarda dolaşırken bir-iki yerde bazı arkadaşların bu taç ve tokaların birebiraynısından yaptığını gördüm. Bu tabi ilk yapanlar için sevindirici birşey, örnek alınıyorlar. Ama farklı şeyler yapmaya uğraşmak lazım bence. Esinlenmek çok normal -kimse olmayan birşeyi var etmiyor zaten- ama biraz farklılık olsun diyorum, yanlış mıyım?

4 yorum:

  1. kesinlikle haklısın arkadasım.ben de yeni takı blogu actım.hepinizi bekliyorum.
    www.takiyapiyorum.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ah laçincim ne sevindirici birşey el emeklerimi post etmişsin evet gerçekten ilk defa kendi üretimim birşeyleri üzerimde taşımanın mutluluğunu yaşıyorum seninlede paylaşmak istedim ama gerçekten sabır istiyor ayshe ve bilun arkadaşımıızn el emekleri çok şık aksesuarlar yakından takip ediyorum onlarıda zevkli ama zormuş
    ben terapi amaçlı 2 parça yaptım kendime beğendimde arkadaşlarımda beğendi belki zaman zaman kendime yaparım bu mutluluğumu paylaştığınız için öncelikle laçine teşekkür ederim .

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel olmuş, İrem'in ellerine sağlık. Laçincim güzel sözlerine çok çok teşekkürler. Ama dediğin gibi esinlenilmeli, insan kendinden de bi'şeyler katmalı. Yoksa hiçbirimiz yoktan var etmiyoruz ki, esinleniyoruz elbette..
    Ayshecimin taçlara da hayranım.. Cıvıl cıvıl :)
    Tekrar çok sağol, bize de yer verdiğin için..

    YanıtlaSil
  4. İremcim taca bayıldım. Eline sağlık. Sipariş alırsan eğer haberleşelim tamam mı?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.