Perşembe, Mart 12, 2009

Gömlekler ve iç elbise

Dün başlayan devamlı mide yanması hali bugün öksürüğe ve baş ağrısına dönüştü. Halsizim biraz ama inat ettim yatmayacağım.

Kendimi canlandırmak için de dün terziden son dikişlerinin bitmiş halini aldığım gömleklerimi ve fırfırlı iç elbisemi denedim.



  • İç elbise baya önce yazdığım şu Japon stil elbiselerden. Jarse yerine beyaz amerikan bezini seçtim kumaş olarak. Jarse kullansaydım bu sefer çok sönük kalacaktı, amerikan bezinin puf puf duruşunu çok seviyorum.

  • Kırmızı ekose gömlek beklediğimden çok daha güzel oldu. Kalıp şubat ayı Burda'sından, bir tek yaka eklendi. Bir de biraz daralttım.

  • Çiçekli gömlek ise çok yakın bir arkadaşımın bu cumartesi olacak doğumgünü için yaptığım bir model. Onun sevdiği şeyleri ekledim : karpuz kol ve çiçek deseni. (inşallah buraya bakacağı tutmaz, sürpriz olsun istiyorum)


Gömleklerin yaka ve ilikleri terzi tarafından yapıldı, daha profesyonel oldu. Bir de bu süper kumaşlar için F ye tekrar teşekkürler.

Her üründen birer tane 38 var elimde, dükkana ekleyeceğim.

EKLEME :

Dükkanda listelendi.

2 yorum:

  1. [...] Tabii Selen’le hemen almıştık birer tane. Henüz buralarda görmedim, sanırım Lacheen dikiyor buna benzer bir şey. Neden bizde de patlamadı anlamadım çünkü bence baya [...]

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Laçin,

    Ben kırmızı ekoseli gömleği çok beğeniyorum, acaba benim için birtane daha çalışabilirmisin? Aynı kumaştan. Cevabını merakla bekliyorum. Sevgilerimle,
    derya

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.