Cuma, Ocak 02, 2009

Yılbaşı Gecesi

Yılbaşı geceleri artık gelenek oldu arkadaşlarla aramızda : aileyle yenen yemek sonrası bir evde toplanma, müzik dinleyip saçma sapan dansetme :)) Dört-beş senedir yılbaşında dışarıya çıkmıyoruz, hem gereksiz masraf, hem artık keyif almıyoruz öyle yerlerden, trafik ve kendini bilmezler yüzünden yaşanacak sinir bozukluğu da cabası. Çekirdek grubumuzla yiyip içip istediğimiz müziği dinlemek daha çok hoşumuza gidiyor. ( Yalnız bu sene evde oturan o kadar çoktu ki etrafta, herkesin ışığı yanıyordu gece yarısında.)

Müzikler de bellidir. Tam ortaya karışık : araya atılan dım-tıslar, son yabancı hitler, hip-hoplardan sonra birden anma müziklerine geçilir. Anma müziklerinde ilk sırada Barış Manço vardır, ortama göre Zeki Müren de olabilir. Çoğunlukla 90 lar nostalji de listede olur. Kıl oldum abi den Hadi hadi Meleğim 'e kadar giden sadece yılbaşına özel eğlencelikler.

Bunun dışında yılbaşı benim için başka birşey ifade etmez. Arkadaşlarla bir arada olmak ve eğlenmek için yaratılan bahane işte...

Yılbaşı gecemiz böyleydi işte, kıyafetimi merak edenler için :



Dantel örtüden elbisenin altına daha önceden diktiğim pvc görünümlü taytı ve en sevdiğim ayakkabılarımdan birini giydim. (Steve Madden)

Elbiseyi biraz daha büyük yapmam lazımmış yalnız, yorumlardan önce ben kendimi eleştireyim.

Bu da üst taraf :))



Kafamdaki çiçek benzeri şey kumaş broş olup pazardan 50 kuruşa alınıp arkasına toka yapıştırmak suretiyle saç aksesuarına dönüştürülmüştür.

Küpeler de aslında düğme olup küpeye benim tarafımdan dönüştürülmüştür.

Makyajda ise :

Yüz : i.d. bare minerals mineral fondöten (hayret kullanabildim dün gece, hiç pullanma yapmadı)

Göz  : Leishi pigment far açık pembe+bakır rengi olan da pigment Claire's den. Suyla kullanınca eyeliner oldu.

Loreal+Maybelline Mascara.

Dudak: Cecile kırmızı ruj üzerine MAC Lustre Glass Venetian rengi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.