Salı, Ocak 20, 2009

yeni tasarımlar

İlk parti bitmek üzere, bu hafta sona ermeden sahiplerine ulaşacağını düşünüyorum. Bu sırada başka ne yapabilirim diye düşünürken üç  yeni model tasarladım. Çoğunun kalıbı da hazır, kumaşlarını da belirledim.

Artık bütün bitiş dikişlerini de sanayi makinesinde yaptırdığım için istediğim her türlü kumaşı kullanabiliyorum. Bazı kumaşlar mutlaka overlok istiyor çünkü. Ben evde zigzagla ne kadar uğraşırsam uğraşayım o kadar temiz yapamıyorum. Her üründe bana ekstra masraf olarak geri dönse de profesyonel dikişle tamamlatıyorum.

İlk tasarım zaten belli olan çiçekli kumaştan olacak. Çok daha basit bir tasarım ve daha rahat bir kalıp kullanacağım. İsim bile verdim : Kış güneşi. Çünkü kumaş kışlık desen ise güneş gibi :))

İkinci tasarım abiye de kullanılabilecek bir model. Bunda kumaş çok önemli olacak. Mutlaka dökümlü olmalı yani amiyane tabirle yağ gibi inmesi lazım. Yakada hoş bir detayı olacak.

Üçüncü tasarım ise bence herkese lazım olan bir elbise. Ben böyle bir elbiseyi herhalde iki-üç senedir arıyorum. Jean kumaştan ama feminen bir model olacak, klasik jile değil. Tabi ki çok iyi jean tasarımları olan markalar var piyasada. Mesela Diesel, jean elbisenin en güzeli orada bulunabilir, tabi yüksek fiyatlar ödenebilirse.

Resmin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz : (çizim konusunda geliştirmem lazım kendimi, kesin!)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.