Cuma, Aralık 19, 2008

Beyaz Gömlek : mecburen fiyonk


Güpür detaylı beyaz bluzu yaparken yakada en soldaki resimde görülen problemle karşılaştım. Kalıpta hata olduğunu zannetmiyorum, ben dikerken yakayı sağ tarafta güzel oturturken solda kaçırmışım. Bu yüzden yaka ortada birleşmesi gerekirken yana doğru kaçtı.

Bu çirkin görüntüyü yakayı söküp tekrar dikerek düzeltebilirdim ama üşendim. Uzun bir şerit kumaş hazırladım ve yakaya sarıp fiyonk attım. Gözüme güzel gözüktü, yerine diktim.

Bu arada bu kalıbı www.sewingpatterns.com dan baya önce almıştım. Download patterns bölümündeki bütün kalıpları evinizden baskı alıp kullanabilirsiniz. En üstte sağda free patterns diye bölüm var, birkaç ücretsiz kalıp bulabilirsiniz. Diğerleri ise ortalama 4-5 $ fiyatla satılıyor.

Bu bluzun yakasız, kolsuz ve kısa kollu versiyonlarının olduğu kalıp burada.

2 yorum:

  1. laçin hanım eski postlarınıza göz atmak istedimde burdaki verdiğiniz site tabi haliyle değişmistir ogunden cok zman gecmiş ama ben ücretsiz kalıp verdği yeri bir turlu bulamadım acaba bıtırdımı boyle bır hızmetı yoksa varda benmi fark edemedim cok dolastım sıtede ama ingilizcemde iyi olmadıgından bulamadım bana yardımcı olurmusunuz rıca etsem varsa voyle bır hızmetı nereden kalplara ulaşabılecegımı yazabılırmısın umarım cok olmuyorumdur

    YanıtlaSil
  2. O site hala var ama önce üye olmanız gerekiyor. Login den ücretsiz üye olun daha sonra free patterns diye gözükecekler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.